jn0-1302 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your Apr 12,2022 Hotest jn0-1302 vce exam! Get yourself well prepared for the JNCDS-DC Newest jn0-1302 pdf dumps Data Center Design Specialist (JNCDS-DC) exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update jn0-1302 pdf. With We latest jn0-1302 practice tests, you’ll pass the JNCDS-DC Hotest jn0-1302 exam questions Data Center Design Specialist (JNCDS-DC) exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest jn0-1302 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the jn0-1302 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our jn0-1302 dumps.Do you what to see some samples before jn0-1302 exam? Check the following jn0-1302 free dumps or download jn0-1302 dumps here.

Question 1:

You have a highly latency-sensitive application that is mission critical to your company\’s operation. In this scenario, what will enable you to identify issues within three second accuracy?

A. JTI

B. RMON1

C. LDAP

D. RMON2

Correct Answer: A


Question 2:

You are asked to design security policies based on team membership. Which access control methodology should you use in this scenario?

A. non-discretionary access control

B. role-based access control

C. mandatory access control

D. discretionary access control

Correct Answer: B


Question 3:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, which two statements are true? (Choose two.)

A. You should use CoS rewrite rules for traffic coming into the leaf devices.

B. You should use CoS rewrite rules for traffic leaving the leaf devices.

C. You should use CoS rewrite rules for traffic leaving the spine devices.

D. You should use CoS rewrite rules for traffic coming into the spine devices.

Correct Answer: BC


Question 4:

Which two scripting languages are supported for creating on-box scripts? (Choose two.)

A. Python

B. Chef

C. SLAX

D. Ansible

Correct Answer: AC


Question 5:

Click the Exhibit button.

You are designing a Data Center Interconnect to transport VXLAN traffic between DC-A and DC-B.

Which two technologies will allow the MX Series routers to transport the VXLAN packets over the WAN, as shown in the exhibit? (Choose two.)

A. Layer 2 VPN

B. Layer 3 VPN

C. VPLS

D. IP routing

Correct Answer: BC


Question 6:

You are asked to deploy data classification measures in your network. You are analyzing an e-mail and notice several employees in the cc list but the e-mail does not appear to contain any sensitive data, such as security logs or financial reports.

In this scenario, how should this data be classified?

A. public

B. encrypted

C. restricted

D. private

Correct Answer: D


Question 7:

You are designing a large IP fabric and must determine if you should use IBGP or EBGP to signal your underlay.

Which statement is correct in this scenario?

A. EBGP will require that an IGP is also configured for load balancing.

B. EBGP will require a full mesh on all devices for load balancing.

C. EBGP will require that you include the add-path feature for load balancing.

D. EBGP will require that you include the multipath and multiple-as features for load balancing.

Correct Answer: C


Question 8:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, which two statements are true? (Choose two.)

A. The vSRX is performing microsegmentation.

B. The vSRX is working in routed mode.

C. The vSRX is not performing microsegmentation.

D. The vSRX is working in transparent mode.

Correct Answer: AD


Question 9:

Which two statements describe SDN? (Choose two.)

A. SDN can alleviate the need for manually configuring each network device.

B. SDN moves forwarding functions to a centralized management platform.

C. SDN combines the control plane and the forwarding plane into a single fabric.

D. SDN moves compute intensive functions to a centralized controller.

Correct Answer: AD


Question 10:

Your company wants to expand operations and build small data centers in locations where it is difficult to maintain physical routing equipment. You must recommend a Juniper product that minimizes this issue.

Which product would you recommend in this situation?

A. MX104

B. vMX

C. vRR

D. Virtual Chassis

Correct Answer: B


Question 11:

Click the Exhibit button.

For a fully configured and functional IP fabric underlay as shown in the exhibit, how many external BGP

neighbors are expected to be in the established state for Spine 1?

A. 2

B. 5

C. 4

D. 3

Correct Answer: C


Question 12:

Which protocol is used to exchange control information between the participating multichassis LAG (MCLAG) peers?

A. BGP

B. OSPF

C. ICCP

D. VCCP

Correct Answer: C


Question 13:

You are developing an automation strategy and have been given the requirements below.

The tool chosen must be supported by multiple vendors.

The tool chosen must not install a client on the networking devices.

The tool chosen must support open standards communication methods.

Which tool satisfies the requirements?

A. Ansible

B. SLAX

C. Chef

D. Puppet

Correct Answer: A


Question 14:

Click the Exhibit button.

You are in discussions with the WAN team about implementing a Data Center interconnect between DC-A and DC-B, as shown in the exhibit.

What are two protocols that would support your Data Center Interconnect requirements? (Choose two.)

A. Layer 3 VPN

B. OVSDB

C. BGP

D. H-VPLS

Correct Answer: AC


Question 15:

You are designing an IP fabric ASN scheme using EBGP.

What are two acceptable ranges in this scenario? (Choose two.)

A. 0 – 512

B. 100001 – 199999

C. 64512 – 65535

D. 4200000000 – 4294967294

Correct Answer: CD