[PDF and VCE] Free Share DES-6321 PDF Exam Preparation Materials with Real Exam Questions

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest DES-6321 vce dumps exam! Get yourself well prepared for the EMC Other Certification Apr 18,2022 Newest DES-6321 vce Specialist – Implementation Engineer – VxRail Appliance Exam exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update latest DES-6321 dumps. With We latest DES-6321 dumps, you’ll pass the EMC Other Certification Newest DES-6321 pdf Specialist – Implementation Engineer – VxRail Appliance Exam exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest DES-6321 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the DES-6321 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our DES-6321 dumps.Real questions from DES-6321 free dumps. Download demo of DES-6321 dumps to check the validity.

Question 1:

To investigate a problem on a VxRail system, the onsite engineer has to collect the complete set of logs.

Which method will collect all logs at once?

A. Download https://:443/appliance /support-bundle

B. Export vCenter system logs

C. Run/mystic/generateFullLogBundlecommand in VxRail Manager CLI

D. Click “Generate New Log Bundle” in the VxRail Manager GUI

Correct Answer: B


Question 2:

What is the VxRail maximum cluster size if using only 1 GbE links?

A. 8

B. 16

C. 32

D. 64 with an RPQ

Correct Answer: A

https://www.emc.com/collateral/specification-sheet/vxrail-4.0-spec-sheet.pdf


Question 3:

A workstation is being configured on the management VLAN (10.150.140.0/24) to connect to VxRail Manager for first time deployment.

Configuring which IP addresses on the workstation will result in a successful deployment without having to change them during initialization?

A. 192.168.1.199 and 10.150.140.100

B. 192.168.1.250 and 10.150.140.255

C. 192.168.10.199 and 10.150.140.255

D. 192.168.10.250 and 10.150.140.250

Correct Answer: A


Question 4:

What is a requirement for the Top of Rack (ToR) switches used in a VxRail implementation?

A. MLD Querier

B. EtherChannel

C. IPV4 and IPV6 Multicast

D. LACP

Correct Answer: C


Question 5:

What is a consideration for using link aggregation on the Top of Rack (ToR) switch for a VxRail?

A. Should not be used for VxRail node ports, but can be used for uplink and ISL

B. Is not supported on the VxRail ToR switch

C. Can be configured for any connectivity, but are not required

D. Should always be configured for VxRail node ports to allow for failover

Correct Answer: A


Question 6:

You are attempting to reset a single G Series node running 4.0.x code to the factory default. You discover that the configbundle.tgz file is corrupt.

What is the recommended method to recover the node?

A. Rapid Appliance Self Recovery

B. Node Replacement

C. Mobile Build Server

D. Reset Script

Correct Answer: C


Question 7:

When using the RASR method to reset a VxRail node, which boot device is selected?

A. RASRUSB

B. SATADOM

C. IDRAC SD CARD

D. IDSDM

Correct Answer: D


Question 8:

A company has a simple, 4 node VxRail cluster. The VxRail is running version 3.5 and utilizes a vSphere standard license. The company has asked for a VxRail software upgrade.

What are the steps for the upgrade?

A. Log in to VxRail Manager, select “Internet Upgrade”, then follow the prompts.

B. Log in to support.emc.com and download the upgrade packages.Next, open VxRail Manager, select “Off-line Upgrade”, then follow the prompts.

C. Place all four nodes into maintenance mode.Next, log in to VxRail Manager, select “Internet Upgrade”, then follow the prompts.

D. Contact Dell EMC support to request the upgrade to the VxRail cluster.

Correct Answer: B


Question 9:

You have been asked to deploy a single, 4 node VxRail cluster for company. They would like to migrate from their existing vSphere 6.5 environment. They have also asked that vCenter Enhanced linked-mode be supported. Based on best practice, what is the recommended deployment model?

A. Use existing vCenter 6.5 with Embedded PSC

B. Deploy Internal vCenter with External PSC

C. Deploy Internal vCenter with Embedded PSC

D. Use existing vCenter 6.5 with External PSC

Correct Answer: D


Question 10:

A VxRail deployment has just been completed, and the performance service is enabled, but the vSAN performance statistics are not available for the cluster or virtual machines. What is the reason for this situation?

A. vSAN performance hot-fix has not been applied

B. Monitoring policy has not been created

C. Performance service has not been manually enabled

D. Data has not been populated

Correct Answer: B


Question 11:

You are asked to cable up a VxRail G Series cluster to a redundant pair of 1/10G switches. What is the cabling best practice for this configuration?

A. Cable ports 1 and 2 to oneswitch. Cable ports 3 and 4 to the other switch.

B. Cable ports 1 and 2 to one switch. Cable ports 3 and 4 to the other switch. Cable BMC from node 1 and 2 to one switch. Cable BMC from node 3 and 4 to the other switch.

C. Cable ports 1 and 3 to one switch. Cable ports 2 and 4 to the other switch.

D. Cable ports 1 and 3 to one switch. Cable ports 2 and 4 to the other switch. Cable BMC from node 1 and 3 to one switch. Cable BMC from node 2 and 4 to the other switch.

Correct Answer: D


Question 12:

After initial installation the vSAN health check is reporting issues. Which action needs to be taken to correct the vSAN health check error?

A. Upgrade to the latest version of VxRail.

B. Upgrade to the latest driver version.

C. Reset error message to green.

D. Update HCL database and run health check.

Correct Answer: B


Question 13:

Which requirement is optional for a VxRail Stretched Cluster?

A. Enterprise Plus vSphere Licensing

B. External vCenter

C. IPv6 Multicast between locations

D. Cross-site layer-2 connectivity

Correct Answer: C


Question 14:

A company wants to deploy VxRail on V Series nodes as a proof-of-concept (POC). Only one Top of Rack (ToR) switch has been provided for the POC.

What is the Dell EMC best practice recommendation in this situation?

A. Connect the first host NIC to the ToR switch. Leave the second host NIC un-cabled.

B. Connect each host NIC to a port on a different switch packet buffer bank on the ToRswitch. Balance the ports across two packet buffer banks.

C. Inform the company that the POC cannot proceed without a second ToR switch.

D. Connect the first host NIC to the TOR switch. Daisy chain the second NIC between hosts.

Correct Answer: B


Question 15:

Which VxRail Manager tab is used to set up the EMC Online Support Account and ESRS?

A. HEALTH

B. SUPPORT

C. DASHBOARD

D. CONFIG

Correct Answer: B

https://learningcontent.emc.com/gatekeepercontent/cninv000000000136183/stor y_content/external_files/VxRail Lab Guide-Admin and Management4.0- v2_ID.pdf