Free Sharing Updated dea-2tt3 VCE and PDF Exam Practice Materials

How to pass Hotest dea-2tt3 pdf exam easily with less time? We provides the most valid dea-2tt3 actual tests to boost your success rate in Cloud Infrastructure May 08,2022 Newest dea-2tt3 vce dumps Dell EMC Cloud Infrastructure and Services v3 (DEA-2TT3) exam. If you are one of the successful candidates with We dea-2tt3 exam questions, do not hesitate to share your reviews on our Cloud Infrastructure materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest dea-2tt3 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the dea-2tt3 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our dea-2tt3 dumps.These questions are from dea-2tt3 free dumps. All questions in dea-2tt3 dumps are from the latest dea-2tt3 real exams.

Question 1:

What refers to an agreement between provider and consumer that states the terms of service usage?

A. Service contract

B. Service template

C. Chargeback

D. Showback

Correct Answer: A


Question 2:

What is an advantage of adopting a microservices strategy in an application development environment?

A. All microservices of an application are always updated at the same time for maintaining consistency in the application

B. Every microservice can be deployed, upgraded, scaled, and restarted independent of other services in the application

C. Microservices are tightly coupled so it is easy to scale all the services at once to meet business demands

D. Microservices provide the application platform to implement DevOps in the organization easily and at low cost

Correct Answer: B


Question 3:

Which role in service portfolio management determines and delivers the services that provide value and strategic advantage to the provider?

A. Cloud Service Account Manager

B. Cloud Automation Engineer

C. Cloud Administrator

D. Cloud Auditor

Correct Answer: C


Question 4:

Which management process ensures business continuity by eliminating single points of failure in a data center?

A. Availability management

B. Security management

C. Capacity management

D. Performance management

Correct Answer: A


Question 5:

Which phase of the cloud service lifecycle involves making business use case decisions for the cloud service offering portfolio?

A. Service Termination

B. Service Planning

C. Service Creation

D. Service Operation

Correct Answer: C


Question 6:

The incident management team is unable to determine the root cause of an incident. To which team should the error-correction activity be transferred?

A. Performance Management

B. Change Management

C. Availability Management

D. Problem Management

Correct Answer: D


Question 7:

What mechanism does RSA SecurID use?

A. Single sign-on authentication

B. Policy-based authorization

C. Multi-factor authentication

D. Role-based authorization

Correct Answer: C


Question 8:

What capability does an orchestration workflow provide?

A. Helps administer the cloud infrastructure, such as adding resources to a resource pool, billing, and reporting

B. Helps to consolidate all the IT resources in the cloud environment

C. Enables the administrator to control the underlying physical infrastructure using a single unified management console

D. Creates an automated set of tasks to update the service catalog by cloud consumers without requiring manual intervention

Correct Answer: C


Question 9:

What can an IT department do to better meet IT challenges and support digital businesses?

A. Become more technology centric

B. Focus on delivery and management of digital assets

C. Become more service centric within cost constraints

D. Focus on providing services without being distracted by costs

Correct Answer: A


Question 10:

What is a key benefit of using containers?

A. Eliminates any long-term commitments to a technology stack

B. Helps speed up software release cycles and improve software quality

C. Enables services to be delivered in hour or days, not weeks

D. Provides better probability without requiring code changes

Correct Answer: B


Question 11:

What is the purpose of a bitmap in snapshot creation?

A. Keeps track of blocks that have changed in the filesystem

B. Indicates the exact address from which data has to be read

C. Indicates the exact address to where data has to be written

D. Keeps track of the number of blocks that are highly utilized

Correct Answer: D


Question 12:

Which method optimizes network performance by distributing network traffic across the shared bandwidth of all the ISLs?

A. Link aggregation

B. Network zoning

C. Network segmentation

D. Link failover

Correct Answer: A


Question 13:

Which process involves determining the optimal resources required to meet seasonal spikes in resource demand?

A. Configuration management

B. Change management

C. Capacity management

D. Incident management

Correct Answer: C


Question 14:

Which task describes adherence to compliance?

A. Ensure security policies are being enforced

B. Define access rights to users

C. Assess the cloud provider\’s capability to provide logs

D. Assess assets with realistic valuations

Correct Answer: A


Question 15:

Which activity is conducted during the service termination phase of the cloud service lifecycle?

A. De-provisioning the service instance

B. Asking for the service contract

C. Establishing the billing policy

D. Providing the final service assessment report

Correct Answer: A