[Newest Version] Easily Pass NONPROFIT-CLOUD-CONSULTANT Exam with Geekcert Updated Real Salesforce NONPROFIT-CLOUD-CONSULTANT Exam Materials

Do not worry about your Salesforce Consultant Newest NONPROFIT-CLOUD-CONSULTANT vce exam preparation? Hand over your problems to Geekcert in change of the Salesforce Consultant Hotest NONPROFIT-CLOUD-CONSULTANT free download Salesforce Certified Nonprofit Cloud Consultant certifications! Geekcert provides the latest Salesforce Salesforce Consultant Jan 10,2022 Newest NONPROFIT-CLOUD-CONSULTANT practice exam preparation materials with PDF and VCEs. We Geekcert guarantees you passing Salesforce Consultant Newest NONPROFIT-CLOUD-CONSULTANT QAs exam for sure.

Geekcert provides you the easiest way to pass your NONPROFIT-CLOUD-CONSULTANT certification exam. Geekcert – help candidates on all NONPROFIT-CLOUD-CONSULTANT certification exams preparation. pass NONPROFIT-CLOUD-CONSULTANT certification exams, get it certifications easily. Geekcert exam guide: pass the NONPROFIT-CLOUD-CONSULTANT exam on your first attempt! Geekcert – pass all NONPROFIT-CLOUD-CONSULTANT certification exams easily with our real exam practice. latest update and experts revised.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest NONPROFIT-CLOUD-CONSULTANT preparation materials from Salesforce Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/nonprofit-cloud-consultant.html

The following are the NONPROFIT-CLOUD-CONSULTANT free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our NONPROFIT-CLOUD-CONSULTANT dumps.Real questions from NONPROFIT-CLOUD-CONSULTANT free dumps. Download demo of NONPROFIT-CLOUD-CONSULTANT dumps to check the validity.

Question 1:

A nonprofit organization wants to record the most recent Opportunity close date on Contact records. The nonprofit organization expects the field on the Contact to be overwritten every time a new Opportunity meets the criteri

A. Which feature should the consultant use to meet this requirement?

B. AppExchange App

C. Formula Field

D. Roll-Up Summary Field

E. NPSP Customizable Rollups

Correct Answer: D


Question 2:

A nonprofit organization wants to add any donor who gives to its Capital Fund to the Capital Campaign. Which two steps should be taken to accomplish this?

A. Upload a list of all donors as Campaign Members using the Data Import Wizard

B. Enable the Automatic Campaign Member Management in NPSP settings

C. Create a trigger that automatically adds any donor as a Campaign Member

D. Populate the Primary Campaign Source field on the Opportunity record

Correct Answer: BD


Question 3:

Which one do you like?

A. Create a custom text field on the Contact and create a Customizable Rollup Filter using Donor Streak as the Operation

B. Create a custom currency field on the Contact and create a Customizable Rollup Filter using Donor Streak as the Operation

C. Create a custom number field on the Contact and create a Customizable Rollup Filter using Donor Streak as the Operation

D. Create a custom text formula field on the Contact and create a Customizable Rollup Filter using Donor Streak as the Operation

Correct Answer: C


Question 4:

A nonprofit organization has been informed of a deceased donor and wants to ensure that the donor no longer appears on any mailing lists. Which action should the nonprofit organization take on the donor\’s contact record?

A. Select the Do Not Email, Do Not Contact, and Email Opt Out fields

B. Delete the Contact record

C. Select the Deceased field

D. Delete the values in the phone and email fields

Correct Answer: C


Question 5:

A nonprofit customer must conflict and store its clients\’ government-issued ID number. The consultant has set up a custom text field for the ID number. Which security solution should be used to protect this data?

A. Restrict visibility by removing it from the page layout and utilizing role hierarchy to prevent users from accessing that field except for the staff who need to interact with the government ID data

B. Encrypt the government ID field with Classic Encryption for Custom Fields and grant View Encrypted Data permission only to those users who have to interact with the data

C. Turn on two-factor authentication for the staff members who need to collect and use the government ID number field data

D. Set the org wide default on Contacts to Private so only the user who owns the Contact records can access it.

Correct Answer: B


Question 6:

A nonprofit organization needs an audit trial of metadata changes over time and the ability to develop, test, and a release project independent of other projects in development. Which development model should be chosen?

A. Application development

B. Org development

C. Package development

D. Change Set development

Correct Answer: D


Question 7:

A nonprofit organization is migrating from a standard Salesforce org to an NPSP org. It has a large volume of contacts. The nonprofit organization is considering using an Individual (“Bucket”) account model. What are two considerations in this situation?

A. The Individual account model is a legacy account model and is no longer recommended.

B. Once the Individual model is enabled, it cannot be changed.

C. The Account name is identical to the Contact name.

D. There is a risk of account data skew with the Individual account model and the large volume of contacts.

Correct Answer: CD


Question 8:

How often are updates to the NPSP pushed to production orgs?

A. Three times per year

B. Four times per year

C. Once every two weeks

D. Once every month

Correct Answer: C


Question 9:

A nonprofit organization has white papers, case studies, and impact reports on its website. The organization wants to track website visitors who download those assets. Once tracked, the organization wants to pursue the visitor as a constituent. Which solution should be considered?

A. Affiliation record

B. Relationship record

C. NPSP Settings

D. Opportunity Settings

Correct Answer: C


Question 10:

A nonprofit organization needs an email marketing tool that will measure email engagement and evaluates the fit of prospective supporters. Which two factors should the consultant recommend?

A. Pardot Grading

B. Marketing Cloud Measures

C. Marketing Cloud Reporting

D. Pardot Scoring

Correct Answer: AD


Question 11:

A nonprofit has been keeping track of donors\’ employers in a spreadsheet. The nonprofit has hired a consultant to upload data to the NPSP Affiliations object. What is the correct order for uploading the donors\’ employment information?

A. Upsert Contact records, export Contact ID, upsert Organization Accounts for employer with Organization Account ID in the “Primary Affiliation” field

B. Insert Organization Accounts for the employer, insert Contact records for the donor, insert Affiliation records for the employment information

C. Insert Affiliation records, export Contact records, export Account records, upsert Contact records

D. Upsert Organization Accounts, export Organization Account ID, upsert Contact record with Organization Account ID in the “Primary Affiliation” field

Correct Answer: B


Question 12:

A nonprofit organization is retiring its legacy donor, donation, and payment processing systems. The organization wants to load 45,000 records into Salesforce from a single flat file. Which tool should be used to create all of the records at once?

A. Import Wizard

B. Data Loader

C. NPSP Data Import

D. ETL Tool

Correct Answer: C


Question 13:

How should a consultant install NPSP in an existing Salesforce organization?

A. Download each NPSP component from the AppExchange, install in the target organization, and complete the post-install instructions

B. Visit the NPSP Installer page, install in the target organization, and complete the post-install instructions

C. Download each NPSP component from The Powrt of Us Hub, install organization, and complete the post-install instructions

D. Visit the NPSP Conversion Utility tool, install in the target organization, and complete the post- install instructions

Correct Answer: B


Question 14:

A nonprofit organization recently completed a migration to a NPSP Salesforce org. The consultant wants to ensure that all the migrated Accounts use the same account model. What action should the consultant take?

A. Run the NPSP Health Check Tool

B. Run the Salesforce Optimizer

C. Run the Data Quality Analysis Dashboard

D. Run the Lightning Readiness Assessment

Correct Answer: C


Question 15:

A developer needs to create a custom Apex class in the TDTM framework. Which sets of steps should the developer take?

A. Create the Visualforce page, test class, and a Trigger Handler record

B. Create the Apex class, test class, and Trigger Handler record

C. Create the Apex trigger, test class, and Trigger Handler record

D. Create the Lightning component, test class, and Trigger Handler record

Correct Answer: B