[PDF and VCE] Free Share CCD-102 PDF Exam Preparation Materials with Geekcert Real Exam Questions

Salesforce Developer Newest CCD-102 vce easy pass guidance: Preparing for Salesforce Salesforce Developer Jan 10,2022 Hotest CCD-102 study guide exam is really a tough task to achieve. However, Geekcert provides the most comprehensive PDF and VCEs, covering each knowledge points required in the actual Newest CCD-102 pdf dumps exam.

Geekcert it exam study material and real exam questions and answers help you pass CCD-102 exams and get CCD-102 certifications easily. Geekcert goal is to help you get passed in all Geekcert certification exams first attempt. high pass rate and success rate. Geekcert- reliable CCD-102 certifications expert on CCD-102 exam study guide providing.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest CCD-102 preparation materials from Salesforce Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/ccd-102.html

The following are the CCD-102 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our CCD-102 dumps.Real questions from CCD-102 free dumps. Download demo of CCD-102 dumps to check the validity.

Question 1:

A Digital Developer selects “Show Orderable Products Only” in the Search > Search Preferences Business Manager module. Which business goal does this accomplish?

A. Exclude pre-order products from search results.

B. Exclude products from search results if Available to Sell (ATS) = 0.

C. Exclude back-ordered products from showing on the website.

D. Block displaying the product detail page if Available to Sell (ATS) = 0.

Correct Answer: B


Question 2:

A Digital Developer needs to check for product inventory in a specific inventory list using the Open Commerce API. An example request URL is:

Which rescurce_id value enables the appropriate resource?

A. /products/*

B. /inventory_lists/**

C. /inventory-lists/*

D. /inventory_list_search

Correct Answer: B


Question 3:

Given the file structure below, which ISML method call renders the customLandingPage template?

A. ISML.renderTemplate(\’content/custom/customLandingPage\’);

B. ISML.renderTernplate(\’cartridge/ternplates/default/content/custom/customLandingPage\’);

C. ISML(\’content/custom/customLandingPage\’);

D. ISML.render(\’content/custom/customLandingPage\’);

Correct Answer: A


Question 4:

A Digital Developer noticed that cartridges in their workspace are NOT executing. The Developer confirms that the cartridges are uploaded to the B2C Commerce server connection\’s target version directory. Which action potentially solves this problem?

A. Set the active code version to use the latest compatibility mode.

B. Remove invalid characters from cartridge file and folder names.

C. Set the server connection\’s target version directory to the active code version.

D. Remove invalid characters from the code version\’s name.

Correct Answer: C


Question 5:

The following code ensures that an address ID CANNOT be used if it is already in use by another address in the customer\’s address book. There is a problem with the code. The error message for an invalid address ID is never shown to the user on the form field.

How should the Digital Developer resolve this issue so that the error message is displayed on the address ID form field?

A. addressForm.invalidateFormElement(addressForm.addressid);

B. addressForm.addressid.invalidateFormElement();

C. addressForm.addressid.invalidateFormElement = true;

D. addressForm.invalidateFormElement(“addressid”);

Correct Answer: D


Question 6:

A Digital Developer is adding support for an additional language other than the default. The locale code for the new language is de. In which folder should the developer place resource bundles?

A. templates/resources

B. templates/default/resources

C. templates/de

D. templates/default

Correct Answer: A


Question 7:

A Digital Developer is requesting product information for an external integration. The following Open Commerce API (OCAPI) request is NOT functioning correctly:

How should the Developer change the request?

A. Change the HTTP method to GET.

B. Change the HTTP method to PUT.

C. Change the URI to /dw/shop/vl8_3/products/creative-zen-v.

D. Include an authentication token in the request.

Correct Answer: A


Question 8:

Which two methods are efficient and scalable? Choose 2 answers

A. ProductMgr.queryAllSiteProducts()

B. ProductSearchModel.getProductSearchHits()

C. Category.getProducts()

D. ProductSearchHit.getRepresentedProductsQ

Correct Answer: B


Question 9:

Why Should a Digital Developer use ProductSearchModel.getProducts() instead Of Category.getOnlineProduccs () to access products?

A. It is more readable code.

B. It has fewer lines of code.

C. It uses the search index.

D. It reduces accesses to the application server.

Correct Answer: C


Question 10:

Universal Containers needs to have Apple Pay disabled for the country of Spain. Which Business Manager module should the Developer use to meet this requirement?

A. Merchant Tools > Ordering > Payment Processors

B. Merchant Tools > Ordering > Payment Methods

C. Merchant Tools > Site Preferences > Payment Types

D. Merchant Tools > Site Preferences > Apple Pay

Correct Answer: D


Question 11:

A Digital Developer must give users the ability to choose an occasion (holiday, birthday, anniversary, etc.) for which gifts are currently being selected. The data needs to be persistent throughout the current shopping experience. Which data store variable is appropriate, assuming there is no need to store the selection in any system or custom objects?

A. Request scope variable

B. Session scope variable

C. Page scope variable

D. Content slot variable

Correct Answer: B


Question 12:

Universal Containers sells physical gift cards for the holidays. What needs to occur to guarantee the cards will always be available?

A. Create a perpetual inventory record.

B. Create an inventory record with Backorder Handling enabled.

C. Create an inventory record with an extremely high Allocation value (i.e., 1 billion certificates).

D. Create an inventory record with an unlimited Allocation value.

Correct Answer: A


Question 13:

A Digital Developer needs to add a new form to the shopping cart page to allow customers to enter their rewards pass ID. There is already an existing cart.js controller that handles processing of the other cart forms. In addition, a form field

node is in the form XML and the necessary form input is present in the ISML template.

The code below is the submit button for the ISML markup.

What additional steps must occur before the Digital Developer can begin writing the processing code for this request?

A. Add an node to the form definition XML with the attribute formid=’’addRewardFaas” Add the key addRewardPass, with a processing function as a value, to the object passed to the Form.handleActionO method in the Cart .j* controller

B. Add the attribute addtl-fonn-action^\’addRewardPaas”1 to the ISML form Add the key addRewardPass, with a processing function as a value, to the object passed to the Form.handleActionO method in the cart.3s controller

C. Add a node to the form definition XML with the attribute formid=’’addRewardPas3″ Add the key addRewardPasa, with a processing function as a value, to the object passed to the Form.handleActionO method in the Cart.ja controller

D. Add an action /> node to the form definition XML with the attribute formid=”addRewardFa3s” No change to cart.3a controller required

Correct Answer: A


Question 14:

A Digital Developer has been given a requirement to add fault tolerance to an existing web service integration that uses Service Framework. Administrators at Universal Containers need to be able to configure the timeout and rate limiting. Which approach should the Developer use to implement the requirement?

A. Implement a serviceUnavaiiableException exception handler to execute fallback code.

B. Use the setTimeout method to execute fallback code if the request has NOT completed.

C. Create a site preference to store timeout settings and implement an IOException handler to execute fallback code.

D. Implement a condition that checks to see if the response was empty and execute fallback code if true.

Correct Answer: A


Question 15:

A Digital Developer creates a B2C Commerce server connection in their UX Studio workspace. The Developer adds new cartridges to the workspace, but the cartridges do NOT execute as the Developer expects. Which three things should the Digital Developer verify to ensure the cartridges are uploaded? Choose 3 answers

A. The Auto-Upload setting is enabled for the server connection.

B. The Active Server setting is enabled for the server connection.

C. The server is configured to accept incoming connections.

D. The cartridge is for the current version of B2C Commerce.

E. The credentials for the server connection are correctly entered.

Correct Answer: ABE



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *