[PDF and VCE] Free Share C2150-508 PDF Exam Preparation Materials with Real Exam Questions

Attention please! Here is the shortcut to pass your Hotest C2150-508 pdf exam! Get yourself well prepared for the IBM Certified Associate Apr 19,2022 Newest C2150-508 pdf IBM Endpoint Manager V9.0 Fundamentals exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update latest C2150-508 dumps. With We latest C2150-508 vce, you’ll pass the IBM Certified Associate Newest C2150-508 pdf dumps IBM Endpoint Manager V9.0 Fundamentals exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C2150-508 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the C2150-508 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C2150-508 dumps.If you need to check sample questions of the C2150-508 free dumps, go through the Q and As from C2150-508 dumps below.

Question 1:

A user realizes after rebooting his Mac that the IBM Endpoint Manager (IEM) daemon has not started. Which daemon should the user start?

A. IEM Client

B. BES Client

C. BES Agent

D. BES Plug-in

Correct Answer: C


Question 2:

Which option in the Tools menu creates a computer group with dynamic membership?

A. Create New Static Computer Group

B. Create New Manual Computer Group

C. Create New Dynamic Computer Group

D. Create New Automatic Computer Group

Correct Answer: C

Reference: http://www.scom2k7.com/dynamic-computer-groups-that-send-heartbeat-alerts/


Question 3:

Which content domain contains content related to virtualization platform management, using the automation engine, and middleware content?

A. Server Automation

B. Systems Lifecycle

C. Security Configuration

D. Mobile Device Management

Correct Answer: A

Reference: http://www-03.ibm.com/certify/tests/objC2010-508.shtml


Question 4:

An operator just received an analysis in .bes format and would like to test the content. How can the analysis be imported into the IBM Endpoint Manager (IEM) console for testing?

A. Only Fixlets and tasks can be imported into I EM, not analyses.

B. In the I EM console select the Analyses node, right-click and select Import. The analysis will be activated automatically when it is imported.

C. Double-click the .bes file, select the appropriate Site and Domain, and click OK to save. The analysis will be activated automatically when it is imported.

D. In the I EM console, All Content Domain, Fixlets and Tasks node: right-click the .bes files to import. The analysis will be activated automatically when it is imported.

Correct Answer: B


Question 5:

A user has recently deployed an action to a group of endpoints that she currently manages. All of these machines are reporting Locked in their Last Reported Status of the action. What does this mean?

A. No one is currently logged into the computer

B. The action constraints have been locked by another operator.

C. The endpoint manager client is locked and cannot run the action.

D. The user no longer has the right to manage this group of machines.

Correct Answer: B


Question 6:

When adding a Fixlet or task to a baseline, which option is used automatically as the action?

A. Action 1

B. Quick Action

C. Default Action

D. No action is used automatically.

Correct Answer: C

Both Fixlets and Tasks might have a Default Action, allowing you to simply click from the list to deploy it. They can both be grouped into Baselines, allowing higher levels of automation. If you create a Baseline of Fixlets or Tasks which all

contain default Actions, you can turn the tedious chores of maintaining a corporate policy or common operating environment into a single-click operation.

Reference:

http://pic.dhe.ibm.com/infocenter/tivihelp/v26r1/index.jsp?topic=/com.ibm.tem.doc_8.2 /Platform/Console/c_introducing_fixlets_and_tasks.html


Question 7:

Which two statements are true regarding an IBM Endpoint Manager relay?

A. It passes content to the endpoints.

B. It collects responses from the endpoints.

C. It can only be installed on a Windows system.

D. It requires a local database (MS SQL or IBM DB2).

E. lt serves as a filter to restrict data passing to an endpoint.

Correct Answer: AB

Reference:

https://www.ibm.com/developerworks/community/wikis/home?lang=en#!/wiki/Tivoli End point Manager/page/Configuration Settings


Question 8:

While testing some custom content a user wants to restart the client on their Windows system to force the client to sync up. Which service should they restart?

A. BES Client

B. BES Agent

C. BES Plug-in

D. BES Endpoint

Correct Answer: B


Question 9:

How can a custom Fixlet are created which locks the constraints and makes other operators unable to alter them?

A. On the Properties tab of the Create Fixlet dialog, lock the action constraints beforehand.

B. On the Actions tab of the Create Fixlet dialog, click on the Include Action settings locks.

C. On the Relevance tab of the Create Fixlet dialog, click on the Pre-define Action constraints.

D. On the Actions tab of the Create Fixlet dialog, select Lock Constraints from the Script Type dropdown.

Correct Answer: B


Question 10:

Which statement is true regarding a Fixlet?

A. A Fixlet is a template that does not have success criteria.

B. A Fixlet is a template that contains the binaries for patching an endpoint.

C. A Fixlet is a template containing only an action script that can make a change to an endpoint or its client settings.

D. A Fixlet is a template containing applicability relevance and an action script used to correct issues on an endpoint such as installing a patch.

Correct Answer: C


Question 11:

What is a benefit of a manual group over an automatic group?

A. Automatic groups are only visible to the user who created them.

B. Automatic groups can only be used for patching operating systems.

C. Manual groups can be used as a target for actions: automatic groups cannot.

D. Manual groups only contain systems that are added to them, guaranteeing a system is not targeted by accident.

Correct Answer: D


Question 12:

What is the purpose of the Refresh Console button in the IBM Endpoint Manager (IEM) console?

A. To ensure the IEM console version is current.

B. To reload the console data from the local cache.

C. To reload the local cache data from the BES Enterprise database.

D. To send UDP broadcast messages to IEM agents and send a report back to the relay.

Correct Answer: B


Question 13:

An operator who can create custom content has been given access to a variety of sites including Patches for Windows (English) and Windows QA, a custom site for testing patches. Four months ago she created a baseline that included 130 updates and published it into the Windows QA site. She needs to deploy this baseline to 100 computers that recently came online. She notices that many of the Windows patches in the baseline are out of date because she see the message: Source Fixlet differs.

What does the operator need to do to correct this issue?

A. Recreate the entire baseline from scratch.

B. Use the Sync All Components button in the baseline.

C. Split the patches into two baselines; a baseline cannot be created that has 130 Fixlets.

D. Remove the Fixlets from the baseline that have the message – Source Fixlet differs; they have been discontinued by Microsoft.

Correct Answer: B


Question 14:

A simple script requires a one-time deployment against an operator\’s managed endpoints. Without creating a Fixlet or task, how would the operator take action in the IBM Endpoint Manager console?

A. click Tools > Single Action

B. click Tools > Take Custom Action

C. double-click an action taken previously and edit the Action Script

D. right-click on the computers being targeted and select Take Action

Correct Answer: B

Reference:

https://www.ibm.com/developerworks/community/wikis/home?lang=en#!/wiki/Tivoli End point Manager/page/BigFix Actions


Question 15:

A new patch from Microsoft has been made available, and the security group has requested a list of vulnerable systems. How can a list of systems efficiently be retrieved from the IBM Endpoint Manager (IEM) console?

A. Review the Windows Vulnerability analysis to provide a detailed list of applicable computers.

B. In the Computers list select each computer and record the systems that are relevant to the patch.

C. In the Fixlets and Tasks list select the Fixlet/Task, go to the Applicable Computers tab. and record the systems that are relevant to the patch.

D. In the Vulnerable Systems list, select the Fixlet/Task, go to the Applicable Computers tab. and record the systems that are relevant to the patch.

Correct Answer: C



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *