[PDF and VCE] Format Version for Free Geekcert Salesforce PDT-101 Dumps With Exam Questions Download

Salesforce Salesforce Certified Pardot Specialist Newest PDT-101 free download exam is very popular in IT certification field, many Newest PDT-101 QAs Essentials of Pardot for Digital Marketers candidates choose to take the Salesforce Certified Pardot Specialist Newest PDT-101 study guide exam and get the certifications. There are many resource online offering the Salesforce Jan 10,2022 Hotest PDT-101 study guide exam preparation materials, we conclude that Geekcert can help you pass your test easily with Salesforce Hotest PDT-101 vce dumps exam questions. Choose Geekcert to get your Salesforce Salesforce Certified Pardot Specialist Newest PDT-101 free download certification.

Geekcert it exam study material and real exam questions and answers help you pass PDT-101 exams and get PDT-101 certifications easily. Geekcert free certification PDT-101 exam | Geekcert practice PDT-101 exams | Geekcert test PDT-101 questions. Geekcert 100% real PDT-101 certification exam questions and answers. easily pass with a high score.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest PDT-101 preparation materials from Salesforce Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/pdt-101.html

The following are the PDT-101 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our PDT-101 dumps.If you need to check sample questions of the PDT-101 free dumps, go through the Q and As from PDT-101 dumps below.

Question 1:

Which type of custom field can be created within Pardot?

A. Campaign, Opportunity, Prospect

B. Case, Contact, Lead

C. Account, Prospect, User

D. Account, Opportunity, Prospect

Correct Answer: D


Question 2:

What would an Administrator use to send a single email to a list of prospects?

A. List email

B. Engagement program

C. Social message

D. Email template

Correct Answer: D


Question 3:

How many Salesforce connectors can a Pardot instance have verified at one time?

A. 1

B. 2

C. 5

D. Unlimited

Correct Answer: A


Question 4:

A company wants to send emails from a new domain.

Where should an Admin navigate to in Pardot to add the new domain?

A. Marketing | System Emails

B. Marketing | Email Sending Domains

C. Admin | Security

D. Admin | Domain Management

Correct Answer: D


Question 5:

A visitor clicks on a custom redirect with an action of adding a tag. The visitor them fills out a form and becomes a prospect. The form has a completion action to add the prospect to a list.

Which three things will happen to the prospect? (Choose three answers.)

A. The prospect activities will show that the form was successfully completed.

B. The prospect will be added to the list.

C. The prospect activities will show that the custom redirect was clicked.

D. The prospect will be tagged.

E. The newly converted prospect will NOT be affected because it was their first submission.

Correct Answer: ABD


Question 6:

How does an Administrator grant a Pardot employee access to their account?

A. By calling Pardot Support.

B. By emailing Pardot Support.

C. By contacting Pardot Success Specialist

D. By hovering over the person icon and selecting Grant Account Access.

Correct Answer: D


Question 7:

An engagement program is using a dynamic list. A prospect was matching the rules of the list and completed Steps 1 through 3 of the engagement program. The prospect then was removed from the dynamic list because they no longer matched the rules.

If the prospect is added back to the dynamic list, what can an Administrator expect to happen?

A. The prospect will continue on the engagement program to Step 3.

B. The prospect will begin the engagement program again on Step 1.

C. The prospect will be added to a suppression list used by the engagement program.

D. The prospect will continue on the engagement program to Step 4.

Correct Answer: D


Question 8:

Which type of asset is permanently deleted and NOT saved in the recycle bin?

A. Automation rules

B. Site searches

C. Landing pages

D. Content files

Correct Answer: D


Question 9:

What is the difference between a dynamic list and a static list?

A. Dynamic list membership CANNOT be manually updated but static list membership can be manually updated.

B. Dynamic lists are retroactive while static lists CANNOT be retroactive.

C. Dynamic list membership can be manually updated but static list membership CANNOT be manually updated.

D. An action can be added to a dynamic list that will trigger when a prospect is added but an action CANNOT be added to a static list to trigger when a prospect is added.

Correct Answer: A


Question 10:

Which three activities can be used to trigger an increase or decrease in a prospect\’s score? (Choose three answers.)

A. Unsubscribing from an email

B. Printing an email

C. Clicking a link in an email

D. Opening an email

E. Forwarding an email

Correct Answer: ACD


Question 11:

How many times can each action be added to the logic of the same engagement program?

A. Email actions can be used an unlimited amount of times, but the other actions can only be used once per engagement program.

B. Actions can be used an unlimited amount of times in an engagement program.

C. Email actions and pauses can be used an unlimited amount of times, but the other actions can only be used once per engagement program.

D. Actions can each be used only once per engagement program.

Correct Answer: B


Question 12:

An Administrator imported a list of trade show attendees and added them all to the same Pardot campaign. A few months later, the Administrator wants to pull a one-time list of these attendees. How should this be accomplished?

A. Run a segmentation rule based on the Pardot campaign.

B. Look for the original list based on the Pardot campaign.

C. Run a dynamic list based on the Pardot campaign.

D. Run an automation rule based on the Pardot campaign.

Correct Answer: A


Question 13:

What is the process to add a prospect who visits a pricing page to a list?

A. Create a page action

B. Create a segmentation rule

C. Use a Tag

D. Create an automation rule

Correct Answer: A


Question 14:

How many social posting connectors can be created in one Pardot account?

A. There is no limit of social media accounts per social platform.

B. One social media account per social platform.

C. Five social media accounts per social platform.

D. One social media account per user role, per social platform.

Correct Answer: A


Question 15:

Which Pardot asset would an Administrator create in order to collect the information form prospects who are interested in being for an upcoming product launch?

A. Engagement program with product launch details.

B. Email template with a form embedded into the HTML.

C. Landing page without a form.

D. Landing page with a form.

Correct Answer: A



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *