[Newest Version] Free OG0-091 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your The Open Group Certification Hotest OG0-091 study guide TOGAF 9 Part 1 exam. We will assist you clear the Mar 23,2022 Newest OG0-091 QAs exam with The Open Group Certification OG0-091 pdf. We OG0-091 exam questions are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest OG0-091 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the OG0-091 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our OG0-091 dumps.Free sample questions of OG0-091 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real OG0-091 dumps.

Question 1:

According to TOGAF, which of the following are the architecture domains that are commonly accepted subsets of an overall enterprise architecture?

A. Application, Business, Data, Technology

B. Capability, Segment, Strategic

C. Context, Definition, Governance, Transformation

D. Definition, Realization, Transition, Vision

Correct Answer: A


Question 2:

Which one of the following statements about the structure of the TOGAF 9 document is true?

A. Part I describes the TOGAF approach to Enterprise Architecture

B. Part II describes the definitions of terms used and the changes between versions of TOGAF

C. Part III describes requirements management and is considered to be the core of TOGAF

D. Part IV describes the ADM: a collection of guidelines and techniques used in TOGAF 9

Correct Answer: A


Question 3:

According to TOGAF, which one of the following best describes an enterprise architecture?

A. An architecture of a commercial organization

B. An architecture that consists of more than one subsidiary company

C. An architecture that crosses multiple systems, and multiple functional groups within the enterprise

D. The highest level of architecture that can be achieved in a given organization

Correct Answer: C


Question 4:

In TOGAF, what is the difference between an artifact and a deliverable?

A. An artifact contains one or more deliverables

B. Artifacts and deliverables are synonymous; there is no difference between them

C. Deliverables are prepared by the Project Manager, whereas artifacts are defined by the Architect

D. Deliverables are reusable, whereas artifacts are unique to a given architecture project

E. Deliverables are specified as contractual outputs from a project, whereas artifacts are not

Correct Answer: E


Question 5:

Which one of the following lists the main components within the TOGAF Architecture Repository?

A. Organizational Metamodel, Architecture Capability, Architecture Landscape, Best Practices, Reference Library, Compliance Strategy

B. Architecture Metamodel, Organizational Capability Model, Application Landscape, SIB, Reference Library, Governance Model

C. Business Metamodel, Architecture Capability, Architecture Landscape, SIB, Reference Library, Governance Log

D. Architecture Metamodel, Architecture Capability, Architecture Landscape, SIB, Reference Library, Governance Log

Correct Answer: D


Question 6:

Which of the following reasons best describes why the ADM numbering scheme for versioning output is an example and not mandatory?

A. To show the evolution of deliverables

B. To permit adaptation as required

C. To enable use with the Architecture Content Framework

D. To support change management

Correct Answer: B


Question 7:

Which of the following is the architecture domain that describes the logical software and hardware capabilities?

A. Application Architecture

B. Business Architecture

C. Data Architecture

D. Technology Architecture

Correct Answer: D


Question 8:

Which one of the following is NOT an element of an architecture framework?

A. A common vocabulary

B. A list of recommended standards

C. A method for designing an information system in terms of building blocks

D. A set of structuresWhich can be used to develop a broad range of architectures

E. A system development lifecycle method for software engineering

Correct Answer: E


Question 9:

Complete the sentence. To promote effective architectural activity within the enterprise, TOGAF 9 recommends the establishment of a(n) _____

A. Enterprise Architecture Capability

B. IT Governing Board

C. Program Management Office

D. Quality Assurance department

E. Service Management department

Correct Answer: A


Question 10:

An association of companies has defined a data model for sharing inventory and pricing information.

Which of the following best describes where this model would fit in the Architecture Continuum?

A. Foundation Architecture

B. Common Systems Architecture

C. Industry Architecture

D. Organization Specific Architecture

E. Product Line Architecture

Correct Answer: C


Question 11:

Which one of the following is a key objective of Phase A of the TOGAF ADM?

A. To create a roadmap that describes the evolution of the architecture over time

B. To prepare a Solution Architecture for the enterprise

C. To define an IT Strategy that maps out the technology infrastructure

D. To allocate the resources needed to implement the architecture project

E. To articulate an Architecture Vision

Correct Answer: E


Question 12:

According to TOGAF, Which of the following is the usual approach for developing the Baseline Business Architecture if no architecture or few architecture assets exist?

A. Bottom up

B. Envisioning

C. Extensive

D. Refactoring

E. Top down

Correct Answer: A


Question 13:

Which phase of the ADM focuses on the governance and management of the Architecture Contracts that cover the overall implementation and deployment process?

A. Requirements Management

B. Phase E

C. Phase F

D. Phase G

E. Phase H

Correct Answer: D


Question 14:

Complete the sentence. A server consolidation project that does not change the operating characteristics of the applications would require _____.

A. a complete ADM cycle

B. a complete re-architecting change

C. a full revision of the enterprise architecture

D. an incremental change

E. a simplification change

Correct Answer: E


Question 15:

The Requirements Management Phase is responsible for which one of the following activities?

A. Addressing requirements

B. Disposal of resolved requirements

C. Generating requirements

D. Managing the flow of requirements

E. Prioritizing requirements

Correct Answer: D



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *