[Newest Version] Free Geekcert SAP C_TCRM20_72 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

How to pass SAP Application Associate Latest C_TCRM20_72 exam questions exam 100% without any difficulties? We, Geekcert, provide the latest exam preparation material for the SAP Hotest C_TCRM20_72 study guide SAP Certified Application Associate – CRM Fundamentals with SAP CRM 7.0 EHP2 exam. Successful candidates share their experience about their SAP Application Associate Newest C_TCRM20_72 exam questions exam and the SAP Application Associate Newest C_TCRM20_72 vce dumps exam preparation with Geekcert exam Q and As. Geekcert provides the new VCE and PDF dumps for the latest Newest C_TCRM20_72 exam questions exam. We ensure your SAP Application Associate Jan 10,2022 Newest C_TCRM20_72 study guide SAP Certified Application Associate – CRM Fundamentals with SAP CRM 7.0 EHP2 exam pass.

Geekcert expert team is will help you to get all C_TCRM20_72 certifications easily. Geekcert – help you prepare for C_TCRM20_72 certification exams. latest update, most accurate and high pass rate. Geekcert – provide the latest C_TCRM20_72 real exam practice questions and answers. Geekcert – pass all C_TCRM20_72 certification exams easily with our real exam practice. latest update and experts revised.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C_TCRM20_72 preparation materials from SAP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/C_TCRM20_72.html

The following are the C_TCRM20_72 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C_TCRM20_72 dumps.The following questions and answers are from the latest C_TCRM20_72 free dumps. It will help you understand the validity of the latest C_TCRM20_72 dumps.

Question 1:

You want to be notified when BDoc messages are not executed properly.

What would you configure?

A. qRFC monitor

B. Error handler

C. Middleware broker

D. Subscription in admin console

Correct Answer: B


Question 2:

Business partners created in SAP CRM are not transferred to SAP ERP.

What do you need to do to resolve this CRM-Middleware-related problem?

Note: There are 3 correct answers to this question.

A. Check erroneous BDoc messages in SAP CRM.

B. Check object management in SAP CRM.

C. Check erroneous BDoc messages in SAP ERP.

D. Check number range assignments in SAP ERP and SAP CRM for business partners.

E. Check RFC connections between CRM and ERP.

Correct Answer: ADE


Question 3:

Which profile is required in a business role to work with the Central Sharing Tool?

A. A specific layout profile

B. A specific function profile

C. A specific technical profile

D. A specific navigation bar profile

Correct Answer: B


Question 4:

Which assignment in Customizing allows you to restrict users from creating personalized layouts of overview pages or tables in SAP CRM UI?

A. Assignment of a layout profile in navigation bar maintenance

B. Assignment of a layout profile in business role maintenance

C. Assignment of a function profile in authorization role maintenance

D. Assignment of a function profile in business role maintenance

Correct Answer: D


Question 5:

Which of the following can you create using the Application Enhancement Tool?

Note: There are 2 correct answers to this question.

A. Calculated fields

B. Database tables

C. Enhancement spots

D. Component enhancements

Correct Answer: AB


Question 6:

Your company runs SAP ERP and SAP CRM but does not utilize the SAP NetWeaver Portal or any other portal product.

What would you do if a SAP CRM user required access to the SAP ERP transaction “Display Bill of Material”?

A. Start the Virtual Machine Container.

B. Implement Single Sign-On certificates.

C. Use the transaction launcher.

D. Install the MapBox.

Correct Answer: C


Question 7:

Which of the following is used to model complex objects for your customers within SAP CRM Service?

A. Product components

B. Installed base management

C. Package quotation

D. Warranties

Correct Answer: B


Question 8:

You want to define when an action should be processed, for example, \’immediate\’, \’when saving\’, or \’using selection report\’.

Which of the following can you use?

A. Start condition

B. Post Processing Framework

C. Processing time

D. Schedule condition

Correct Answer: C


Question 9:

Which Customizing settings are required to bill an SAP CRM sales order?

Note: There are 2 correct answers to this question.

A. Billing Relevance setting in CRM sales order Customizing

B. Billing Relevance setting in ERP sales item Customizing

C. Billing Relevance setting in CRM sales item Customizing

D. Item category determination of the CRM billing item category

Correct Answer: CD


Question 10:

In CRM Field Applications, which object is used to set up the sites and to influence the data distribution logic from a business perspective?

A. BDoc Modeler

B. Administration console

C. Mobile Application Studio

D. Object management

Correct Answer: B


Question 11:

A customer plans to implement CRM Field Applications.

Which of the following functions and features are available on the customer\’s laptop without connecting to the back-end system?

Note: There are 3 correct answers to this question.

A. Determination of prices and discounts

B. Determination of product availability

C. Maintenance of calendar entries

D. Creation of outbound deliveries

E. Creation of quotations

Correct Answer: ACE


Question 12:

You want to assign a key account manager to a customer.

How can you do this in the standard SAP CRM system?

A. Create a business partner template

B. Create a business partner relationship

C. Create an account hierarchy

D. Create an account classification

Correct Answer: B


Question 13:

What is the function of business partner roles?

A. To identify the business partner number range

B. To specify the tax rate

C. To classify a business partner

D. To determine the responsible sales organization

Correct Answer: C


Question 14:

Through a marketing campaign call list, an agent made a call to a prospect, who expressed interest.

Which transaction types can the agent use to capture the prospect\’s interest?

Note: There are 2 correct answers to this question.

A. Quotation

B. Opportunity

C. Activity

D. Lead

Correct Answer: CD


Question 15:

Which functions are available when you use the Opportunity of Type “sales methodology” in the standard SAP CRM system?

Note: There are 2 correct answers to this question.

A. Assessment (questionnaire)

B. Offer management

C. Sales assistant

D. Marketing campaign reference

Correct Answer: AC



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *