[Newest Version] Free Geekcert SAP C_PXSUP_90 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

SAP SAP-Certifications Newest C_PXSUP_90 practice exam is very popular in IT certification field, many Newest C_PXSUP_90 vce SAP Certified Associate – Support Consultant for Incident Management with SAP Business All-in-One candidates choose to take the SAP-Certifications Newest C_PXSUP_90 study guide exam and get the certifications. There are many resource online offering the SAP Jan 11,2022 Hotest C_PXSUP_90 vce exam preparation materials, we conclude that Geekcert can help you pass your test easily with SAP Newest C_PXSUP_90 QAs exam questions. Choose Geekcert to get your SAP SAP-Certifications Hotest C_PXSUP_90 exam questions certification.

Geekcert – 100% real C_PXSUP_90 certification exam questions and answers. easily pass with a high score. Geekcert – help candidates on all C_PXSUP_90 certification exams preparation. pass C_PXSUP_90 certification exams, get C_PXSUP_90 certifications easily. Geekcert exam guide: pass the C_PXSUP_90 exam on your first attempt! Geekcert – latest update source for all C_PXSUP_90 certification exams.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C_PXSUP_90 preparation materials from SAP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/C_PXSUP_90.html

The following are the C_PXSUP_90 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C_PXSUP_90 dumps.If you need to check sample questions of the C_PXSUP_90 free dumps, go through the Q and As from C_PXSUP_90 dumps below.

Question 1:

How long are local system log entries kept available in SM21?

A. Until the next system restart

B. Until the entry is overwritten (circular file)

C. Until the name of the system log file is changed manually

D. Until the records are replicated to the central system log (usually after one hour)

Correct Answer: B


Question 2:

What is the function of the F4 key? (Choose two)

A. Display the possible entries.

B. Search for possible entries.

C. Add or remove a value to/from the list of possible entries.

D. Display documentation on possible entries.

Correct Answer: AB


Question 3:

How can you switch to the debugging mode?

A. Enter /h in the command field

B. Enter /debug in the command field

C. Enter /debugging in the command field

D. Choose Help ? Debugging

Correct Answer: A


Question 4:

Which tool analyzes program terminations? (Choose two)

A. Dump Analysis (ST22)

B. ABAP Editor (SE38)

C. System Log (SM21)

D. Data Dictionary (SE11)

Correct Answer: AC


Question 5:

Which of the following are ways to create a message for a customer in SAP Solution Manager Service Desk during message processing? (Choose two)

A. Within the transaction for message processing.

B. Only a customer can create a message.

C. The message processor has to call SE80.

D. Call transaction CRMD_ORDER.

Correct Answer: AD


Question 6:

What does it mean if a SELECT statement comes back with a sy-subrc = 4? (Choose two)

A. The system has read exactly four entries from the database table.

B. The system has not read any entries from the database table.

C. The execution of the SELECT statement failed because of an incomplete WHERE-Clause.

D. The SELECT statement has been executed successfully without error.

Correct Answer: BD


Question 7:

What can you do with Data Dictionary? (Choose two)

A. Maintain database tables and views from within R/3 and transfer the changes automatically to the underlying database.

B. Create or modify an index of a database table (for example, to speed up the performance of an ABAP program).

C. Lock a database table against any change by an ABAP program.

D. Define ABAP coding.

Correct Answer: AB


Question 8:

What is included in Enterprise Support? (Choose two)

A. Implementation Roadmap

B. SAP Support Organization

C. Mission Critical Support

D. Global Support Backbone

Correct Answer: CD


Question 9:

Which of the following tools provides you with a central point of access to Customizing?

A. Object Navigator (SE80)

B. Repository Information System (SE84)

C. Customizing – Edit Project (SPRO)

D. Business Object Browser (SWO2)

Correct Answer: C


Question 10:

What data objects can be accessed in form routines? (Choose two)

A. All data objects that have been defined locally in the form.

B. All data objects that have been explicitly passed via the Interface.

C. All data objects that are defined in the current program (no matter in which processing block).

D. All data objects in modules that are being called from the current form.

Correct Answer: AB


Question 11:

What information do you find in the flow logic of a screen? (Choose two)

A. The names of modules that are being executed before a screen can be sent to the presentation server.

B. The names of modules that are being executed after control returns from the presentation server to the application server.

C. The names of modules that are being executed before a screen can be sent to the database server.

D. The names of modules that are being executed after control returns from the application server to the database server.

Correct Answer: AB


Question 12:

What is a work center in the SAP Solution Manager? (Choose two)

A. An easy navigation through a central role-based access point

B. A tailored and role-based user environment to simplify your work

C. A community

D. Exchange data to SAP systems

Correct Answer: AB


Question 13:

What does \’component\’ refer to in SAP software? (Choose two)

A. The component is an attribute that allows a classification from the application perspective.

B. Components are arranged in a hierarchy, the so-called Component Hierarchy or Application Component Hierarchy.

C. Components are part of a report.

D. Components are part of data dictionary.

Correct Answer: AB


Question 14:

What can the processor use in the Service Desk for message processing? (Choose two)

A. Incident Management Work Center

B. CRM_DNO_MONITOR transaction within SAP GUI

C. Transaction INCMAN

D. Business Process Monitoring Work Center

Correct Answer: AB


Question 15:

What does each trace in the SQL trace correspond to?

A. Exactly one ABAP statement

B. Exactly one Open SQL statement

C. Exactly one Native SQL statement

D. Exactly one execution step of a statement at database level

Correct Answer: D



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *