[Newest Version] Easily Pass 101-01 Exam with Geekcert Updated Real 101-01 Exam Materials

Do not worry about that if you are stuck in the Riverstone Certification Jan 10,2022 Hotest 101-01 vce dumps exam difficulties, Geekcert will assist you all your way through the Riverstone Certification Hotest 101-01 exam questions Riverbed Certified Solutions Associate exam with the most update Riverstone Certification Latest 101-01 exam questions PDF and VCE dumps. Geekcert exam Latest 101-01 vce preparation materials are the most comprehensive material, covering every key knowledge of Hotest 101-01 pdf Riverbed Certified Solutions Associate exam.

101-01 certification training tips | resources for 101-01 exam study 101-01 certification application guide and 101-01 training. Geekcert provides you the easiest way to pass your 101-01 certification exam. Geekcert – 101-01 certification with money back assurance. Geekcert – leading source of 101-01 certification exam learning/practice.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 101-01 preparation materials from Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/101-01.html

The following are the 101-01 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 101-01 dumps.Real questions from 101-01 free dumps. Download demo of 101-01 dumps to check the validity.

Question 1:

What does the Data Streamlining module in RiOS do?

A. Eliminates redundant bytes from transfers

B. Prioritizes application traffic

C. Reduces transport protocol inefficiencies

D. All of the above

E. None of the above

Correct Answer: A


Question 2:

How many in-path rules will a WAN-initiated single connection execute on a Steelhead appliance?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

Correct Answer: A


Question 3:

A major difference between MX-TCP and HighSpeed TCP is:

A. MX-TCP backs off in the case of congestion, HighSpeed TCP does not

B. HighSpeed TCP backs off in the case of congestion, MX-TCP does not

C. MX-TCP can use TCP window scaling, HighSpeed TCP cannot

D. HighSpeed TCP can use TCP options, MX-TCP cannot

Correct Answer: B


Question 4:

What factors should you use when measuring resources to help you size your Steelhead appliances? (Select 3) A. Number of connections per second

B. Average response time

C. Maximum number of optimized connections

D. Datastore capacity

E. Maximum number of TCP connections

F. WAN capacity

Correct Answer: CDF


Question 5:

What optimization can be performed on HTTPS traffic when SSL optimization is enabled?

A. SDR

B. LZ

C. Application Streamlining

D. A and B only

E. A, B, and C

Correct Answer: E


Question 6:

Which of the following reflects the primary benefit of configuring CIFS prepopulation on a Steelhead appliance?

A. Prelearning different CIFS dialects on the network

B. Prewarming the datastore

C. CIFS management reporting

D. Management Streamlining

Correct Answer: B


Question 7:

What is the default WAN visibility mode?

A. Correct Addressing

B. Port Transparency

C. Full Addressing

D. Full Transparency

E. Transparency

Correct Answer: A


Question 8:

Which of the following is a benefit of the Riverbed Services Platform (RSP) on the Steelhead appliance? (Select 2)

A. Optimizes VoIP flowing through proxy servers

B. Removes the need for specific servers in the branch offices

C. Allows for continued operations of specific functionality in the event of a WAN failure

D. Provides parallel forwarding domains for asymmetrical routing

Correct Answer: BC


Question 9:

Which of the following platforms provide support for HighSpeed TCP?

A. All Steelhead modules designed for large offices

B. All models except the desktop units

C. All appliance models

D. Only the mid-size office

E. Only really big appliances 80lbs or greater

Correct Answer: C


Question 10:

A user downloads a Microsoft PowerPoint presentation from a server across the network. The file has been seen before by both Steelhead appliances that are optimizing the link and so the user experiences warm performance. A second user at the same office has a local copy and adds some pictures then uploads the very same file. This file transfer can be considered:

A. Cold, the data now travels in another direction so the Steelhead appliance needs to relearn the data

B. Cold, the file has been changed to the file needs to be stored again

C. Warm, all the data has been seen by the Steelhead appliances before

D. Warm, the transaction prediction module of the Steelhead appliance can detect the application and accelerate the transfer

E. Partially warm, the Steelhead appliances only need to learn the new data

Correct Answer: E


Question 11:

The Steelhead Mobile client software builds an optimized connection to what end device?

A. The nearest SMC

B. A Steelhead appliance

C. A Central Management Console (CMC)

D. The VPN concentrator

E. Another Steelhead Mobile client

Correct Answer: B


Question 12:

What are basic components of the Interceptor appliance? (Select 3)

A. Load Balancing

B. Redirection

C. Peer Affinity

D. Optimization

E. Store SDR data

Correct Answer: ABC


Question 13:

The Steelhead Mobile client is supported on the following client platforms: (Select 3)

A. Windows 2000

B. PDA

C. Windows XP

D. Vista-32

E. Linux

Correct Answer: ACD


Question 14:

Which of the following are configurable attributes of an Interceptor appliance? (Select 3)

A. Synchronizing datastore

B. Sharing connection state with a parallel Interceptor appliance

C. Redirect to a Steelhead appliance cluster

D. Failover to another Interceptor appliance

Correct Answer: BCD


Question 15:

How many TCP connections can an Interceptor appliance set up per second?

A. 1000

B. 2000

C. 3000

D. 4000

E. 5000 or over

Correct Answer: E



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *