[Latest Version] Easily Pass COMMUNITY-CLOUD-CONSULTANT Exam With Geekcert Updated Salesforce COMMUNITY-CLOUD-CONSULTANT Preparation Materials

Geekcert ensures to provide the most update Hotest COMMUNITY-CLOUD-CONSULTANT vce Salesforce Community Cloud Consultant exam questions with the most accurate answers. Geekcert Salesforce Consultant Newest COMMUNITY-CLOUD-CONSULTANT practice are the most complete and authoritative exam preparation materials with which one can pass the Salesforce Consultant Latest COMMUNITY-CLOUD-CONSULTANT study guide exam in an easy way. Preparing for Salesforce Salesforce Consultant Jan 10,2022 Newest COMMUNITY-CLOUD-CONSULTANT vce Salesforce Community Cloud Consultant exam is really a tough task to accomplish. But Geekcert will simplified the process.

COMMUNITY-CLOUD-CONSULTANT exam preparation – COMMUNITY-CLOUD-CONSULTANT review course – online – Geekcert experts. Geekcert – leading source of COMMUNITY-CLOUD-CONSULTANT certification exam learning/practice. Geekcert expert team is will help you to get all COMMUNITY-CLOUD-CONSULTANT certifications easily. Geekcert – your reliable partner and professional COMMUNITY-CLOUD-CONSULTANT certification exam material provider.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest COMMUNITY-CLOUD-CONSULTANT preparation materials from Salesforce Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/community-cloud-consultant.html

The following are the COMMUNITY-CLOUD-CONSULTANT free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our COMMUNITY-CLOUD-CONSULTANT dumps.Free sample questions of COMMUNITY-CLOUD-CONSULTANT free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real COMMUNITY-CLOUD-CONSULTANT dumps.

Question 1:

Universal Containers needs to create a Community that meets the following requirements:

1.

Self-Service Support Community, in which customer and partner users are community members.

2.

Partner users help Universal Containers by adding or resolving cases for their customers within the Community.

3.

Partner users need access to some standard objects except Leads, Campaigns, and Opportunity objects.

4.

Partners use Chatter and the Case Feed to communicate with the Universal Containers team and customers. Which license type should a Salesforce Administrator use for these Partner users?

A. Employee Community license

B. Customer Community Plus license

C. Customer Community license

D. Partner Community license

Correct Answer: D


Question 2:

A healthcare company wants to create a Community for its patients and providers. The Community needs to be optimized for healthcare use cases and follow industry best practices. What should the Community Cloud consultant consider first to meet the requirements?

A. Lightning Community templates

B. Custom solutions

C. Business Value Map and ROI

D. Lightning Bolt solutions

Correct Answer: A


Question 3:

Universal Containers wants its Community users to have the ability to log in using Facebook and Google. Which set of features should the Administrator use to achieve this goal?

A. Custom Lightning Component and Apex Class

B. Single Sign-on and AppExchange

C. Auth Provider and Flow

D. Auth Provider and Registration Handler

Correct Answer: D


Question 4:

A company uses CMS (Content Management System) to store and manage public content. The VP of Advertising wants to run marketing and advertising campaigns in the Community using that content. How should the Administrator render advertising content in the Community?

A. Download and install the Community Content package from the AppExchange.

B. Use Process Builder to import content from the CMS on a periodic basis.

C. Configure CMS Connect to pull content from the CMS.

D. Build a custom integration point between the CMS and the Community.

Correct Answer: C


Question 5:

Universal Containers is building a Customer Community. What can the Administrator add to the Navigation Menu?

A. Salesforce Objects, Topics, Community Pages, External URL, Forecast

B. Salesforce Objects, Community Pages, App Launcher, External URL

C. Salesforce Objects, Topics, External URL, Lightning Component, Community Pages

D. Salesforce Objects, Global Actions Community Pages, External URL

Correct Answer: C


Question 6:

Universal Containers (UC) is implementing a self-service Community. UC has a high volume of customers with complex hierarchies. The majority of UC customers have multiple Accounts and frequently add new Accounts. Universal Containers wants customers to be able to create new Accounts and Contacts on their own.

Which two license types should UC\’s Salesforce Administrator recommend? (Choose two.)

A. Customer Community Login

B. Customer Community

C. Customer Community Plus Login

D. Customer Community Plus

Correct Answer: CD


Question 7:

A coffee company sells products for coffee shops and consumers. The company is planning to launch a Community and has the following goals:

1.

Go to market quickly.

2.

Generate online revenue rapidly.

3.

Work with a mobile-ready storefront.

How should the Community Cloud consultant meet these goals?

A. Use Build Your Own Lightning Template.

B. Use B2B Commerce for Community Cloud.

C. Use a Visualforce Page Lightning Component.

D. Use custom Lightning Components.

Correct Answer: B


Question 8:

Universal Containers has built a Partner Community for its users. Users must accept an agreement when logging into the Community for the first time. What are three ways for a Salesforce Administrator to meet this requirement? (Choose three.)

A. Leverage audiences and page variations to hide content in the Community until the user agreement has been accepted.

B. Use login flows to show the user agreement when Community users log in for the first time.

C. Build a Site.com page with a user agreement and replace the login page with “complete registration on acknowledgment.”

D. Redirect users to a custom page displaying a user agreement before users log in for the first time.

E. Customize the user registration page to include the user agreement and “complete registration on acknowledgment.”

Correct Answer: AE


Question 9:

A Salesforce Admin needs to build a self-service Community.

Which three steps should the Salesforce Admin take before building the Community in Salesforce? (Choose three.)

A. Create email templates to be used in the Community.

B. Configure a search for articles and discussions in the Community.

C. Add discussions on topics that can be published in the Community.

D. Gather branding assets, including images and logo for the Community.

E. Enable the Service Cloud features to be used in the Community, including Knowledge and Case.

Correct Answer: ADE


Question 10:

A coffee company is launching a public brand worldwide. Consumers need to see all relevant information about the brand in one place. Brand advisors can also submit applications to become Partners.

How should the coffee company\’s Administrator meet these requirements?

A. Create a Private Community and let brand advisors and consumers register themselves.

B. Create a Public Community for consumers and brand advisors.

C. Create a Public Community for consumers and a separate Private Community for brand advisors.

D. Create a Public Community and let brand advisors and consumers register themselves.

Correct Answer: D


Question 11:

Universal Containers (UC) is implementing a Customer Community which will have thousands of Accounts with tens of thousands of Community users (Contacts). UC wants to ensure that all Customer Community licensed users are able to access the Assets tied to their Accounts.

Which action should the Salesforce Administrator take when setting up Asset Sharing to ensure that Community users can see their Account\’s Assets?

A. Set up a Sharing Set that references the Account Id on the Asset.

B. Implement the role hierarchy on the Customer Community.

C. Use Apex Managed sharing to grant access to the Community users.

D. Create a Sharing Rule for each Account.

Correct Answer: A


Question 12:

A Community Cloud consultant distributes a specialized real estate management Community using a Lightning Bolt solution.

Which two items can be included in the Lightning Bolt solution? (Choose two.)

A. AppExchange applications

B. Standard Lightning Community templates

C. Custom applications

D. Flows and Flow Categories

Correct Answer: B


Question 13:

A Salesforce ISV partner is creating a Lightning Bolt solution for a healthcare use case.

What should the Community Cloud consultant use to distribute the Lightning Bolt solution?

A. Metadata API

B. Managed Package

C. Unmanaged Package

D. Change Set

Correct Answer: B


Question 14:

Universal Containers (UC) builds a Community to support customers who purchased its products. UC has the following security requirements:

1.

Support encryption at rest.

2.

Show decrypted data in the UX (user experience) to users with permissions.

3.

Encrypt all Community data.

How should the Salesforce Administrator fulfill this requirement?

A. Install a third-party app from AppExchange to encrypt the data at rest.

B. Encrypt data in portals without updating Community configuration.

C. Create encrypted fields for Community data.

D. Leverage Salesforce Shield to encrypt and decrypt all data at rest.

Correct Answer: D


Question 15:

Universal Containers (UC) recently built a Community for its customers. UC stores customer invoices outside of Salesforce. UC wants to allow customers to be able to search for and view their invoices immediately after creation.

Which Salesforce feature should the Community Cloud consultant recommend?

A. Chatter and Files

B. External Services

C. Files Connect

D. Files Sync

Correct Answer: C



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *