[Latest Version] Easily Pass ADM-211 Exam With Geekcert Updated Salesforce ADM-211 Preparation Materials

How to pass Salesforce Certified Advanced Administrator Hotest ADM-211 pdf dumps exam 100% without any difficulties? We, Geekcert, provide the latest exam preparation material for the Salesforce Newest ADM-211 exam questions Administration Essentials for Experienced Admin exam. Successful candidates share their experience about their Salesforce Certified Advanced Administrator Hotest ADM-211 pdf exam and the Salesforce Certified Advanced Administrator Jan 10,2022 Hotest ADM-211 free download exam preparation with Geekcert exam Q and As. Geekcert provides the new VCE and PDF dumps for the latest Latest ADM-211 exam questions exam. We ensure your Salesforce Certified Advanced Administrator Latest ADM-211 exam questions Administration Essentials for Experienced Admin exam pass.

Geekcert- reliable ADM-211 certifications expert on ADM-211 exam study guide providing. Geekcert certification ADM-211 practice exams. Geekcert ADM-211 certification questions. Geekcert – 100% real ADM-211 certification exam questions and answers. easily pass with a high score. updated 2016 for all ADM-211 top certifications | Geekcert .

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest ADM-211 preparation materials from Salesforce Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/adm-211.html

The following are the ADM-211 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our ADM-211 dumps.The following questions and answers are from the latest ADM-211 free dumps. It will help you understand the validity of the latest ADM-211 dumps.

Question 1:

_________is a procedural scripting language that is written in discrete pieces, uses a syntax that looks like Java and acts like database stored procedures, and arc executed entirely on the Force.com platform.

A. S-Controls

B. HTML

C. PHP

D. Ajax

E. Apex

Correct Answer: E


Question 2:

An administrator notices there are too many duplicate records, numerous sharing rules, and a large number of manually shared records. This situation maybe a symptom of…

A. A role hierarchy that has too few roles

B. A sharing model that is too public.

C. A sharing model that is too private.

D. Object permissions on profiles that are too restrictive.

Correct Answer: C


Question 3:

How do admins enable users to view tags?

Select all that apply:

A. Enable Private Tags

B. Enable Public Tags

C. Add Tags to page layouts

D. All of the above

Correct Answer: D


Question 4:

How many characters can a formula field contain?

Select all that apply:

A. 200

B. 500

C. 1000

D. 3900

Correct Answer: D


Question 5:

How many letters do you have to enter for the auto-complete to work?

B. 2

C. 3

D. 4

Correct Answer: A


Question 6:

How many releases a year does Sales force typically deliver?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 5

E. Depends on the roadmap

Correct Answer: C


Question 7:

All applications downloaded from the App Exchange can be modified once loaded into an org.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 8:

Apex is client-side

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 9:

Duplicate records are more commonly found when using a public sharing model?

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 10:

If you are granted access to a record through manual sharing or sharing rules, you can share the record to someone else

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 11:

Inline s-controls are hooks for s-controls

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 12:

Personal tags can be viewed by Admins

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 13:

S-Controls are only triggered through the user interface

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 14:

Validation rules are executed for fields that arc stored in the object but not part of the displayed page layout.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 15:

You can package standard objects.

A. True

B. False

Correct Answer: B



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *