Free Sharing Geekcert Updated SAP P_S4FIN_1610 VCE and PDF Exam Practice Materials

We promise that you should not worry about Jan 10,2022 Hotest P_S4FIN_1610 vce dumps exam at all. We, Geekcert, are here to provide guidance to help you pass the SAP Certified Application Professional Latest P_S4FIN_1610 pdf SAP Certified Application Professional – Financials in SAP S/4HANA 1610 for SAP ERP Finance Experts exam and get the SAP certification. Geekcert offers the latest real Latest P_S4FIN_1610 exam questions SAP Certified Application Professional – Financials in SAP S/4HANA 1610 for SAP ERP Finance Experts exam PDF and VCE dumps. All the SAP Certified Application Professional Newest P_S4FIN_1610 exam questions exam questions and answers are the latest and cover every aspect of Latest P_S4FIN_1610 vce dumps exam.

Geekcert | P_S4FIN_1610 certification materials | videos | study guides. Geekcert – the most professional P_S4FIN_1610 certification exam practice questions and answers provider. easily pass your P_S4FIN_1610 exams. just have a try! Geekcert 100% real P_S4FIN_1610 certification exam questions and answers. easily pass with a high score.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest P_S4FIN_1610 preparation materials from SAP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/p_s4fin_1610.html

The following are the P_S4FIN_1610 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our P_S4FIN_1610 dumps.We have sample questions for P_S4FIN_1610 free dumps. You can download and check the real questions of updated P_S4FIN_1610 dumps.

Question 1:

Which of the following are phases in SAP Activate? Note: There are 3 correct answers to this question. Response:

A. Blueprint

B. Realize

C. Deploy

D. Test

E. Explore

Correct Answer: BCE


Question 2:

How can financial data be stored in the SAP S/4HANA system tables?

Note: There are 2 correct answers to this question.

Response:

A. There can be a line item in BSEG without a corresponding document in BKPF.

B. There can be a line item in ACDOCA without a corresponding line item in BSEG.

C. There can be a line item in ACDOCA without a corresponding line item in BKPF.

D. There can be a line item added in BSEG without a corresponding line item in ACDOCA.

Correct Answer: BC


Question 3:

You are using SAP S/4HANA with account-based profitability analysis. For which objects can you activate derivation of profitability characteristics for G/L line items, without profitability segment\’? Response:

A. Fixed assets

B. Materials

C. Suppliers

D. Production orders

Correct Answer: D


Question 4:

You need to create a new user-defined characteristic in account based CO-PA and must ensure that is part of the universal journal entry.

Which actions do you have to perform?

Note: There are 2 correct answers to this question.

Response:

A. Activate the CO-PA append structure in ACDOCA.

B. Create the user-defined characteristic and add it to the operating concern.

C. Maintain the proper derivation rules in transaction KEDR.

D. Generate the operating concern.

Correct Answer: BD


Question 5:

In which sequence do you create the objects required for the SAP financial closing cockpit? Response:

A. 1. Create task group

2. Create task lists

3 Create tasks

4. Release task lists

B. 1. Create template

2.

Create tasks

3.

Create task lists

4.

Release task lists

C. 1. Define closing periods

2.

Create task lists

3.

Release task lists

4.

Release closing periods

D. 1. Define task levels

2.

Create task group

3.

Release task levels

4.

Release task group

Correct Answer: B


Question 6:

After the migration to SAP S/4HANA 1610, you notice in the currency configuration of the company code that the global currency has the “Currency Is Only Available In Controlling” indicator.

What might be the cause of this?

Note: There are 2 correct answers to this question.

Response:

A. Before the migration, the company code was NOT linked to a controlling area.

B. The controlling area linked to the company code was defined with currency type 20.

C. Before the migration, the company code did NOT have any parallel currencies defined.

D. Before the migration, the group currency of the controlling area was defined as a parallel currency in the company code.

Correct Answer: BC


Question 7:

Why is it necessary to migrate balances for FI and CO?

Please choose the correct answer.

Response:

A. Because the system posts FI/CO documents for all missing line items by comparing them to the balance of the account

B. Because the system displays an error if the sum of aggregated line items differs from the balance

C. Because all balances from the past years are stored in the universal journal

D. Because a delta between all line items and the balance of every account will be updated in the universal journal

Correct Answer: D


Question 8:

What are the improvements to new cash pooling? Note: There are 2 correct answers to this question. Response:

A. The balance before concentration and the simulated balance after the concentration can be compared.

B. You can set deficit and excess tolerances. If the balance is between the tolerances, no transfer is made.

C. Different payment methods for payment requests can be specified in different paying company codes.

D. The business user can define “expected amount” and “minimal movement amount” for every bank account without configuration.

Correct Answer: AD


Question 9:

Where can you find the automatic write-off program to close unpaid customer balances? Response:

A. Dispute Management

B. Accounts Receivable

C. Treasury Operations

D. Collections Management

Correct Answer: A


Question 10:

You perform a direct activity allocation. Which database tables are updated?

Note: There are 2 correct answers to this question.

Response:

A. ACDOCA

B. BSEG

C. COBK

D. COSS

Correct Answer: AC


Question 11:

What is One Exposure from Operations? Response:

A. It is an SAP Fiori app that shows all the exposures of the company to foreign currency risk and interest risk.

B. It is an ABAP report that shows the risk if the liquidity of the company will NOT meet short-term financial demands with the current business Operation.

C. It is a central data storage location that integrates data from Treasury and Risk Management, Cash and Liquidity Management Contract Accounting, and Financial Operations.

D. it is a standalone SAP NetWeaver system that handles Cash Operations integration.

Correct Answer: C


Question 12:

What can you do when you use Account Basis for cost of goods sold (COGS) split in SAP S/4HANA 1709?

Note: There are 2 correct answers to this question.

Response:

A. Enable COGS split for postings made on the source account through internal processes in Financials and Controlling.

B. Enable COGS split on the basis of the main cost component structure and auxiliary cost component structure.

C. Enable COGS split for stock transfers and point-of-sale transactions.

D. Enable COGS split for sales processes posted to internal orders and projects.

Correct Answer: AB


Question 13:

What processes do you perform as part of liquidity management?

Note: There are 3 correct answers to this question.

Response:

A. Review credit standing

B. Post credit memos

C. Monitor cash flow

D. Forecast balances

E. Perform planning

Correct Answer: CDE


Question 14:

A customer is currently running SAP ERP and wants to transition to a new implementation of SAP S/4HANA 1709. Yea are required to provide them with a solution that enable them transition to SAP S/4 HANA Customer specific

enhancements.

Which of the following tools will help leverage the transition process?

Response:

A. Software Update Manager

B. SAP Transformation navigator

C. SAP S/4HANA migration cockpit

D. SAP Readiness check for sap S/4 HANA

Correct Answer: A


Question 15:

Your customer wants a new ERP solution and is looking at the SAP S/4HANA software. The customer has a skilled in-house IT team that they want to upskill and keep moving the forwoard. They want maintain a filly customizable solution

without completely disrupting their current processes.

Which SAP S/4HANA solution will you propose?

Response:

A. Private cloud

B. On-premise

C. Hybrid

D. Public cloud

Correct Answer: B



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *