Free Sharing Geekcert Updated Salesforce DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER VCE and PDF Exam Practice Materials

Don’t worry about how to get yourself well prepared your Salesforce Architect Hotest DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER exam questions exam! Geekcert will work you out of your Salesforce Architect Latest DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER QAs exam with the latest updated Newest DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER practice Salesforce Certified Development Lifecycle and Deployment Designer PDF and VCE dumps. Geekcert provides the latest real Salesforce Salesforce Architect Jan 10,2022 Hotest DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER exam questions exam preparation material, covering every aspect of Latest DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER pdf dumps exam curriculum.

Geekcert DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER certification dumps : oracle, ibm and many more. Geekcert | DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER certification materials | videos | study guides. updated 2016 for all DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER top certifications | Geekcert . Geekcert – any DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER exam, DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER easy pass. the Geekcert DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNERexam | pass the DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER exam on your first try! Geekcert – 100% real DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER certification exam questions and answers. easily pass with a high score.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER preparation materials from Salesforce Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/development-lifecycle-and-deployment-designer.html

The following are the DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER dumps.Free sample questions of DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER dumps.

Question 1:

Universal Containers\’ (UC) innovative apps division is releasing an application which can be installed in their trading partners\’ Salesforce environments. The application allows the trading partners to book containers from UC directly without leaving their own Salesforce environment. The partners can then build on top of the application with process builders and triggers so the container booking process can be integrated with the trading partners\’ own processes.

What is the recommended mechanism for releasing the application?

A. Change Sets

B. Managed Package

C. Unmanaged Package

D. Zip file deployable by Force.com Migration Tool

Correct Answer: B


Question 2:

Universal Containers (UC) is preparing for the new Salesforce release in a couple of months, and has several ongoing development projects that may be affected.

Which three steps should the team at UC take to prepare for this release? (Choose three.)

A. Upgrade any SOAP integrations to the newest WSDL as early as possible.

B. Contact Salesforce to schedule a time to upgrade the Full sandbox.

C. Review the release notes for automatically-enabled features and technical debt.

D. Refresh a Sandbox during the Release Preview Window to ensure they have the upcoming release.

E. Run regression tests in an upgraded sandbox to detect any issues with the upgrade.

Correct Answer: CDE


Question 3:

Universal Containers (UC) has a huge volume of metadata that cannot be deployed at once.

What is the recommended strategy for UC to be successful with the deployment?

A. Sort and group the metadata alphabetically and deploy them in the same order.

B. Use a combination of the Ant migration tool and change sets for deployment.

C. Identify metadata dependencies, create logical groupings, and deploy in the right order.

D. Use a continuous integration tool such as Jenkins to deploy the metadata.

Correct Answer: C


Question 4:

Universal Containers is planning to release simple configuration changes and enhancements to their Sales Cloud. A Technical Architect recommended using change sets.

Which two advantages would change sets provide in this scenario? (Choose two.)

A. The ability to deploy a very large number of components easily.

B. An easy way to deploy related components.

C. A simple and declarative method for deployment.

D. The ability to track changes to components.

Correct Answer: BC


Question 5:

Universal Containers (UC) is about to begin development work on a new project in their Salesforce org that will take many months to complete. UC is concerned about how critical bugs will be addressed for existing live functionality.

What is the recommended release management strategy to address this concern?

A. Include fixes for critical bugs in the ongoing Development sandboxes so that they will be released with the other code.

B. Keep teams separate until the end of the project and create a Full Copy sandbox to merge their work then.

C. Utilize a dedicated developer pro sandbox to address critical bugs and release to production.

D. Address critical bugs in the Development sandboxes and push those changes to production separately.

Correct Answer: C


Question 6:

Universal Containers has multiple minor and major releases in a year. Minor releases have simple configuration changes, while major releases involve a large number of complex code components.

What deployment tools should an Architect recommend for both types of releases?

A. Force.com IDE for minor releases and metadata API for major releases.

B. Change sets for both minor releases and major releases.

C. Change sets for minor releases and Force.com IDE for major releases.

D. Change sets for minor releases and metadata API for major releases.

Correct Answer: D


Question 7:

Universal Containers (UC) has received feedback from the field on several new feature requests that are aligned with key business goals. UC is looking for a way to quickly get feedback and prioritize these requests.

Which two options should an Architect recommend? (Choose two.)

A. Create design standards around the new features being requested.

B. Send the requests to IT for a formal review at the end of the year.

C. Bring the feature request to the Test Manager to gain quality checks.

D. Present the feature requests at a Center of Excellence meeting.

E. Create a backlog or priority list in a project management tool.

Correct Answer: DE


Question 8:

Universal Containers is starting a Center of Excellence (CoE).

Which two user groups should an Architect recommend to join the CoE? (Choose two.)

A. Inside Sales Users

B. Call Center Agents

C. Executive Sponsors

D. Program Team

Correct Answer: CD


Question 9:

Universal Containers has multiple project teams building into a single org. The project teams are concerned with design conflicts and ensuring a common design process.

What should an Architect recommend to prevent this conflict?

A. Create a Center of Excellence Charter document.

B. Create a Release Management process.

C. Create Design Standards for Governance.

D. Create a backup system using Git Repositories.

Correct Answer: C


Question 10:

Universal Containers has multiple projects being developed in parallel. One of the projects is in the testing phase, and the testing team found a list of issues on the items that will be deployed to production. As the project deadline is short, the customer team proposes that the fixes be done in the test sandbox and then deployed to Production.

What should the Architect recommend?

A. Recommend fixing the issues in the test environment and migrating the changes to the development sandbox.

B. Recommend fixing the issues in the development sandbox, migrating them to testing, and deploy to production after testing.

C. Recommend fixing the issues in the development environment and deploying the changes to production.

D. Recommend the customer team\’s proposal to fix the issues in the testing environment and deploy them to production.

Correct Answer: B


Question 11:

Universal Containers has proposed using a Developer Edition org to stage changes to their Customer Community, which includes multiple custom Visualforce pages and components.

Which three risks should a Technical Architect consider in this strategy? (Choose three.)

A. Developer Edition orgs CANNOT have sandboxes, which will make team development difficult.

B. Developer Edition orgs have limited user counts and low data volume limits, which will make User Testing difficult.

C. Code changes CANNOT be deployed from a Developer Sandbox to Production.

D. Developer Edition orgs do NOT run on production servers, and will NOT perform well during testing,

E. Change Sets CANNOT be used to deploy from Developer Edition to Production, which will make deployment more complex.

Correct Answer: ABE


Question 12:

Universal Containers (UC) is considering updating their Salesforce Release Management process.

Which three best practices should UC consider for version control? (Choose three.)

A. Automation is a must with various application branches in the repository.

B. Maintain a single entry point for production from the master branch.

C. Maintain unrestricted access to the release sandboxes for all changes being deployed.

D. Maintain separate developer branches for minor and major releases.

E. Maintain a single repository for applications with individual branches for projects.

Correct Answer: BDE


Question 13:

Universal Containers has automated its deployment process using Metadata API. However, they found that Metadata API does not support all the components yet.

What should be done to address this?

A. Deploy unsupported components manually before/after deployment.

B. Use AppExchange products to deploy unsupported components.

C. Use the Force.com IDE for deploying the unsupported components.

D. Use change sets for deploying all the unsupported components.

Correct Answer: A


Question 14:

Universal Containers has a stable continuous integration process and all stakeholders are happy. However, user testing takes a long time, as data has to be set up.

What should an Architect do to address this problem?

A. Train business users to create test data more efficiently.

B. Advise the project manager to assign more users to create test data.

C. Include automated sample data during deployment.

D. Test data creation is outside the scope of continuous integration.

Correct Answer: C


Question 15:

Which two project situations favor a waterfall methodology? (Choose two.)

A. An application with many systems and inter-dependencies between components.

B. An application with regulatory compliance requirements to be validated by outside agencies.

C. An in-house application with a fixed team size, but an open timeline and flexible requirements.

D. An application in post-production, with incremental changes made by a small team.

Correct Answer: AB



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *