Free Download the Most Update OG0-093 Brain Dumps

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your The Open Group Certification Hotest OG0-093 pdf dumps TOGAF 9 Combined Part 1 and Part 2 exam. We will assist you clear the Mar 23,2022 Latest OG0-093 practice exam with The Open Group Certification OG0-093 dumps. We OG0-093 new questions are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest OG0-093 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the OG0-093 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our OG0-093 dumps.These questions are from OG0-093 free dumps. All questions in OG0-093 dumps are from the latest OG0-093 real exams.

Question 1:

Which one of the following is NOT part of the approach to Phase H -Architecture Change Management?

A. Business Scenarios

B. Capacity Measurement

C. Change Management

D. Measuring Business Growth

Correct Answer: A


Question 2:

When determining the requirements for enterprise architecture work in the Preliminary Phase, which of the following is not a business imperative that should be considered?

A. Business requirements

B. Cultural aspirations

C. Forecast financial requirements

D. Strategic Intent

E. Technical elegance

Correct Answer: E


Question 3:

Which of the following statements best describes risk management in the ADM?

A. Risk analysis is best conducted in the Architecture Vision phase so that the risk is eliminated in subsequent phases

B. Risk analysis should be carried out first in the Migration Planning phase

C. Risk analysis is outside the scope of enterprise architecture projects

D. Risk is pervasive in all enterprise architecture activity and should be managed in all phases of the ADM

E. The only risks that are within the scope of enterprise architecture are technological risks

Correct Answer: D


Question 4:

Which of the following best describes capability based planning?

A. A business planning technique that focuses on business outcomes

B. A business planning technique that focuses on horizontal capabilities

C. A business planning technique that focuses on vertical capabilities

D. A human resource planning technique that focuses on capable architects

Correct Answer: A


Question 5:

Which of the following is a technique recommended by TOGAF to help identify and understand requirements?

A. Architecture Maturity Models

B. Business Scenarios

C. Gap Analysis

D. Mind Maps

E. SWOT Analysis

Correct Answer: B


Question 6:

The statement, “Getting information to the right people at the right time in a secure, reliable man-ner in order to support the operations that are core to the extended enterprise” describes the concept of_____

A. Boundaryless Information Flow

B. Interoperability

C. Portability

D. Service Oriented Architecture

E. Semantic Web

Correct Answer: A


Question 7:

Gap Analysis is a technique used in Phases B, C, D and E. Which one of the following statements best describes the gap analysis technique?

A. It highlights areas of stakeholder concern

B. It highlights the impacts of change

C. It highlights services that are yet to be developed

D. It highlights services that are available

E. It highlights different viewpoints

Correct Answer: C


Question 8:

Which one of the following describes the practice by which the enterprise architecture is managed and controlled at an enterprise-wide level?

A. Architecture governance

B. Corporate governance

C. IT governance

D. Technology governance

E. Portfolio management

Correct Answer: A


Question 9:

Which one of the following does TOGAF Part VII recommend in order to implement an Enter-prise Architecture Capability?

A. Develop an Architecture Roadmap

B. Populate the Architecture Repository

C. Populate the Enterprise Continuum

D. Use the Architecture Development Method E. Use the Implementation Governance Phase

Correct Answer: D


Question 10:

Which one of the following describes a purpose of an Architecture Compliance review?

A. To define the capabilities of the organization

B. To communicate the technical readiness of the project

C. To evaluate the readiness of the organization to undergo change

D. To produce a new Request for Architecture Work

Correct Answer: B


Question 11:

Complete the sentence. In TOGAF, every architecture view has an associated ____ that describes it, at least implicitly.

A. architecture building block

B. architecture model

C. architecture vision

D. requirement

E. viewpoint

Correct Answer: E


Question 12:

Complete the sentence. In TOGAF, legacy systems and processes that are going to be used again in the future are considered ______

A. Architecture Building Blocks

B. Components

C. Patterns

D. Re-usable Building Blocks

E. Solution Building Blocks

Correct Answer: D


Question 13:

Which one of the following statements about the structure of the TOGAF 9 document is true?

A. Part I describes the TOGAF approach to Enterprise Architecture

B. Part II describes the definitions of terms used and the changes between versions of TOGAF

C. Part III describes requirements management and is considered to be the core of TOGAF

D. Part IV describes the ADM: a collection of guidelines and techniques used in TOGAF 9

Correct Answer: A


Question 14:

In TOGAF, what is the difference between an artifact and a deliverable?

A. An artifact contains one or more deliverables

B. Artifacts and deliverables are synonymous; there is no difference between them

C. Deliverables are prepared by the Project Manager, whereas artifacts are defined by the Architect

D. Deliverables are reusable, whereas artifacts are unique to a given architecture project

E. Deliverables are specified as contractual outputs from a project, whereas artifacts are not

Correct Answer: E


Question 15:

According to the TOGAF Document Categorization Model, which category describes a technique that is referenced by processes categorized as TOGAF Core and TOGAF Mandated?

A. TOGAF Guidelines and Techniques

B. TOGAF Recommended

C. TOGAF Supporting

D. TOGAF Extension

Correct Answer: B



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *