Free Download the Most Update Geekcert SAP P_S4FIN_1709 Brain Dumps

How to pass SAP Certified Application Professional Hotest P_S4FIN_1709 pdf dumps exam 100% without any difficulties? We, Geekcert, provide the latest exam preparation material for the SAP Hotest P_S4FIN_1709 practice SAP Certified Application Professional – Financials in SAP S/4HANA 1709 for SAP ERP Financials Experts exam. Successful candidates share their experience about their SAP Certified Application Professional Latest P_S4FIN_1709 practice exam and the SAP Certified Application Professional Hotest P_S4FIN_1709 free download exam preparation with Geekcert exam Q and As. Geekcert provides the new VCE and PDF dumps for the latest Latest P_S4FIN_1709 pdf exam. We ensure your SAP Certified Application Professional Jan 10,2022 Hotest P_S4FIN_1709 exam questions SAP Certified Application Professional – Financials in SAP S/4HANA 1709 for SAP ERP Financials Experts exam pass.

P_S4FIN_1709 vce exams | P_S4FIN_1709 vce certification software, P_S4FIN_1709 download vce dumps. Geekcert – our goal is to help all candidates pass their P_S4FIN_1709 exams and get their certifications in their first attempt. money back guarantee. Geekcert – our goal is to help all candidates pass their P_S4FIN_1709 exams and get their certifications in their first attempt. money back guarantee.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest P_S4FIN_1709 preparation materials from SAP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/p_s4fin_1709.html

The following are the P_S4FIN_1709 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our P_S4FIN_1709 dumps.The following questions and answers are from the latest P_S4FIN_1709 free dumps. It will help you understand the validity of the latest P_S4FIN_1709 dumps.

Question 1:

You are using SAP S/4HANA with account-based profitability analysis. For which objects can you activate derivation of profitability characteristics for G/L line items, without profitability segment\’? Response:

A. Fixed assets

B. Materials

C. Suppliers

D. Production orders

Correct Answer: D


Question 2:

What are the benefits of the new depreciation posting run in Asset Accounting?

Note: There are 2 correct answers to this question.

Response:

A. You NO longer need to select reasons for the posting run.

B. You can select a single target ledger group for an accounting principle.

C. The online test run can be performed without any master data restrictions.

D. The posting run can be performed even if there are errors on individual assets.

Correct Answer: AD


Question 3:

Your customer is implementing a new installation of SAP S/4HANA. Which of the following technical components must be installed? Response:

A. SAP Fiori for SAP S/4HANA

B. SAP NetWeaver Application Server

C. SAP Business Planning and Consolidation for SAP S/4HANA

D. SAP S/4HANA, embedded Business Warehouse

Correct Answer: B


Question 4:

What do you manage within cash operations of SAP Cash Management?

Note: There are 2 correct answers to this question.

Response:

A. Bank risk analysis and risk mitigation

B. Hedging and hedging contracts

C. Credit limits for customer accounts

D. Daily cash position, deficits, and surpluses

Correct Answer: AD


Question 5:

At which level do you define that a G/L account is a secondary cost account? Response:

A. Chart of accounts

B. Operating concern

C. Company code

D. Controlling area

Correct Answer: A


Question 6:

If a customer decides to deploy SAP S/4HANA Cloud instead of SAP S/4HANA on premise, what distinct benefits will the customer gain?

Note: There are 3 correct answers to this question.

Response:

A. Personalization through self-service configuration

B. Automatic updates every 3 months

C. Faster initial implementation

D. Seamless adoption of the existing processes

E. Higher degree of customization

Correct Answer: BCD


Question 7:

Which account assignments can you use to classify line items posted into different source assignments for revenue recognitions?

Note: There are 3 correct answers to this question.

Response:

A. Value field

B. G/L accounts

C. Cost element categories

D. Profit center

E. Billing condition types.

Correct Answer: BCE


Question 8:

Which step is automatically performed in Asset Accounting when you perform the year-end balance carryforward?

Response:

A. The year-end closing (program RAJABS00) is executed and the previous fiscal year is closed.

B. The depreciation run (program FAA_DEPRECIATION_POST) for period 12 of the fiscal year is triggered.

C. The depreciation for the new year is calculated and maintained per asset in table FAAT_PLAN VALUES

D. The plan/actual variance is calculated for the annual capital expense reporting on statistical cost elements (type 90).

Correct Answer: B


Question 9:

Which object do you enter in controlling transactions to update a specific valuation in the universal journal?

Response:

A. Ledger

B. Ledger group

C. Valuation area

D. Accounting principle

Correct Answer: B


Question 10:

Your system currently does NOT use business partners (BP). The master data for suppliers and vendors and the defined account groups are NOT connected and are handled by separate departments.

When preparing for integration, what do you have to create?

Response:

A. Create a BP type for each industry category in the customer/vendor accounts.

B. Create a BP role for each customer and vendor account group.

C. Create a BP category for each legal form maintained for customers/vendors.

D. Create a BP grouping for each customer and vendor account group.

Correct Answer: D


Question 11:

Which of the following front-end clients can you NOT use for SAP Business Planning and Consolidation (BCP) Optimized for SAP S/4HANA Finance?

Please choose the correct answer.

Response:

A. SAP Fiori

B. SAP GUI

C. SAP Business Client

D. SAP BusinessObjects Analysis for Microsoft Office

Correct Answer: B


Question 12:

After the migration to SAP S/4HANA 1709, you notice in the currency configuration of the company code that the global currency has the “Currency Is Only Available In Controlling” indicator.

What might be the cause of this?

Note: There are 2 correct answers to this question. Response:

A. Before the migration, the company code was NOT linked to a controlling area.

B. The controlling area linked to the company code was defined with currency type 20.

C. Before the migration, the company code did NOT have any parallel currencies defined.

D. Before the migration, the group currency of the controlling area was defined as a parallel currency in the company code.

Correct Answer: BC


Question 13:

What can you do in the extension ledgers configuration?

Please choose the correct answer.

Response:

A. You can manually create a new ledger group that contains an extension ledger.

B. You can assign a freely defined currency to an extension ledger.

C. You can link an accounting principle to a ledger group that contains an extension ledger.

D. You can create an extension ledger for which the underlying ledger is an extension ledger.

Correct Answer: C


Question 14:

After the migration to SAP S/4HANA 1610, you notice in the currency configuration of the company code that the global currency has the “Currency Is Only Available In Controlling” indicator.

What might be the cause of this?

Note: There are 2 correct answers to this question.

Response:

A. Before the migration, the company code was NOT linked to a controlling area.

B. The controlling area linked to the company code was defined with currency type 20.

C. Before the migration, the company code did NOT have any parallel currencies defined.

D. Before the migration, the group currency of the controlling area was defined as a parallel currency in the company code.

Correct Answer: BC


Question 15:

What can you do when you use Account Basis for cost of goods sold (COGS) split in SAP S/4HANA 1709?

Note: There are 2 correct answers to this question.

Response:

A. Enable COGS split for postings made on the source account through internal processes in Financials and Controlling.

B. Enable COGS split on the basis of the main cost component structure and auxiliary cost component structure.

C. Enable COGS split for stock transfers and point-of-sale transactions.

D. Enable COGS split for sales processes posted to internal orders and projects.

Correct Answer: AB



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *